Triage – Triaj (2009)

Triage – Triaj (2009)

Gen film:
Lansat: 13 Noi 2009
IMDB:
6.5
/
10
-
9,519
voturi
Durata:
99 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Doi fotografi de război, Mark și David, sunt în misiune în Kurdistan. În timp ce Mark este extrem de ambițios și vrea să urmărească lupta îndeaproape pentru a prinde fotografia perfectă, David hotărăște să se întoarcă acasă la soția sa Diane, care este însărcinată. Când Mark se întoarce acasă în Irlanda plin de sânge și vânătăi, află cu stupoare că David nu a ajuns niciodată acasă. Extrem de obosit, dezorientat și obsedat de scenele trăite în război, bărbatul se stinge încetul cu încetul sub ochii Elenei, prietena sa. Doctorii decid că paralizia este cauzată de o problemă psihologică strâns legată de dispariția prietenului său David și de întâmplări pe care Mark nu dorește să și le amintească. Pentru a-și putea salva prietenul. Elena încearcă să descopere indicii pentru a dezlega misterul ce se află în spatele dispariției lui David.

Colin Farrell
Colin Farrell
Mark Walsh
Paz Vega
Paz Vega
Elena Morales
Christopher Lee
Christopher Lee
Joaquín Morales
Branko Đurić
Branko Đurić
Dr. Talzani
Eileen Walsh
Eileen Walsh
Dr. Christopher

3 comentarii la “Triage – Triaj (2009)

  1. Cata suferinta pentru 1 pumn de bani…oriunde in orice..banii ,ei ne despart de tot ce inseamna divin…Dumnezeu sa ne ierte pe toti..superb filmul ,profund -nu l recomand oamenilor superficiali care vor sa vada doar tzatze si buci ,masini scumpe si gloante ..Recomand filmul unor suflete si minti care vor sa vada dincolo de stirile de la ora 5(pm)..

  2. Un film copleșitor..ororile războiului, iar omenirea nu învață nimic…” Doar morții au văzut sfârșitul razboiului” scria Platon..pentru că pe această planetă n-a fost un moment de pace,undeva ,oamenii au întotdeauna ceva de împărțit!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *