Un pas în urma serafimilor (2017)

Un pas în urma serafimilor (2017)

Gen film:
Lansat: 22 Sep 2017
IMDB:
8.7
/
10
-
232
voturi
Durata:
150 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar.

7 comentarii la “Un pas în urma serafimilor (2017)

  1. Asta se intampla doar in filme.Realitatea e cu totul alta.Dar,o sa vedeti la sfarsit,ce am vrut sa spun,pentru ca des pre finalul filmului e vorba,la el ma refer.Filmul este bun!Ne mai deschide ochii,unora dintre noi.Il recomand.Nota 10.Multumesc admin.!

  2. Sever
    Nota ImDB este realistă , meritată : tipologia personajelor este convingătoare ( preotul Ivan este chiar un personaj tipic ) , scenariul articulat , susținut , verosimil , limbajul adecvat situațiilor . E bun , și completează adecvat celelalte filme despre viața din interiorul clerului ( vezi Dincolo de dealuri ) .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *