Uncut Gems – Diamante neșlefuite (2019)

Uncut Gems – Diamante neșlefuite (2019)

Gen film:
Lansat: 25 Dec 2019
IMDB:
8.0
/
10
-
22,790
voturi
Durata:
135 minute
Rating: N-15
Premii:
19 premii & 73 nominalizări

Cu datorii tot mai multe și cu recuperatorii furioși tot mai amenințători, un bijutier vorbăreț din New York riscă totul sperând s-o scoată la capăt viu.

Adam Sandler
Adam Sandler
Howard Ratner
Julia Fox
Julia Fox
Julia De Flore
Idina Menzel
Idina Menzel
Dinah Ratner
Kevin Garnett
Kevin Garnett
Kevin Garnett
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Anna (voice)

13 comentarii la “Uncut Gems – Diamante neșlefuite (2019)

  1. Un amarat dependent de pariuri traieste incontinuu cu datorii la toti cei din jurul lui. Viata lui e permanent pe muchie de cutit, urmarit pas cu pas de creditori, batut si amenintat si umplut de sange. Tot cauta sa traga lozul cel mare pariind din ce in ce mai mult, amanetand si indatorandu-se zi de zi. Atmosfera agresiva, batausi, mafioti, final tragic. Nu am inteles de ce urla unii la altii incontinuu…..Femei, barbati, nevasta, amanta, copii, angajati, mafioti, toti urla.

  2. Filmul te tine in priza. Sfarsitul face totul ! Te agita intr adevar si este destul de obositor de urmarit Probabil americanii il gusta mai bine !

  3. Din ce am observat, tiparul personajului interpretat de Adam S. este al unui om istet. Observă slabiciunile oamenilor si profita de pe urma lor pentru a-si atinge scopul. (Cert e ca a castigat milionul, chiar daca nu s-a bucurat de el.) Oferă incredere prin diferite tactici, are vocabularul potrivit, curaj si reuseste sa obtina ceea ce vrea. Un personaj conturat complex. Interesant film, primul vizionat cu astfel de scenariu.

  4. it is a fucking shit … nu merita vazut, am oprit la jumate… asta nu e film , nu ar nimic artistic , e doar viata de strada cu niste mafioti si cu evreul ala care vorbeste cu prune in gura…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *