Unfaithful – Infidela (2002)

Unfaithful – Infidela (2002)

Gen film:
Lansat: 10 Mai 2002
IMDB:
6.7
/
10
-
83,613
voturi
Durata:
124 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare Oscar. 3 premii & 16 nominalizări

Edward și Connie Sumner formează un cuplu fericit, de vârstă medie, care trăiește din plin „visul american”. Împreună cu fiul lor de opt ani, un câine și o menajeră, ei au o viață de invidiat în suburbiile orașului New York. Dar orice trai întâmpină și greutăți: acest mariaj fericit este tulburat de apariția unui intrus atunci când Connie cunoaște, din întâmplare, un străin în Soho. Este o întâlnire ce o încântă-plină de mister, spontaneitate, șarm și risc.

Richard Gere
Richard Gere
Ed Sumner
Diane Lane
Diane Lane
Constance "Connie" Sumner
Olivier Martinez
Olivier Martinez
Paul Martel
Erik Per Sullivan
Erik Per Sullivan
Charlie Sumner
Zeljko Ivanek
Zeljko Ivanek
Detective Dean
Dominic Chianese
Dominic Chianese
Frank Wilson
Chad Lowe
Chad Lowe
Bill Stone

13 comentarii la “Unfaithful – Infidela (2002)

  1. vai Doamne… e doar un film dar privim mai departe de asta..cum se poate nàrui viata de la o prostie..o micà ràtàcire si vietile multora sunt ruinate definitiv …

    1. O mica ratacire daca se intampla o data,de doua ori, dar………..il frecventa zilnic 2-3 ore pe zii,rapordul detectivului.

  2. EXCELENT !!!!!! SAU O LECTIE DURA DE VIATA … MORALA…. CAND OMUL SE SATURA DE BINE, CAUTA SA UMBLE LA MECANISMUL DE FUNCTIONARE AL VIETII !!!!! DIN PACATE JOCURILE ACESTEA AU UN FINAL IREVERSIBIL… ASA SE INTAMPLA INTOTDEAUNA CAND SE UMBLA LA CUTIA PANDOREI !!!!! MARE PACAT…..

  3. NU POTI SA-CLADESTI O CLIPA DE ASA ZISA FERICIRE PE NEFERICIRILE ALTORA.POTI SA-TI PUI IN PERICOL VIATA DE FAMILIE SI IN CELE MAI MULTE CAZURI SE INTAMPLA ASA CEVA. E FOARTE TRIST.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *