Unfaithful – Infidela (2002)

Unfaithful – Infidela (2002)

Gen film:
Lansat: 10 Mai 2002
IMDB:
6.7
/
10
-
69,286
voturi
Durata:
124 minute
Rating: N-15
Premii:
Nominalizat 1 premiu Oscar. Alte 3 premii & 14 nominalizări

Edward și Connie Sumner formează un cuplu fericit, de vârstă medie, care trăiește din plin „visul american”. Împreună cu fiul lor de opt ani, un câine și o menajeră, ei au o viață de invidiat în suburbiile orașului New York. Dar orice trai întâmpină și greutăți: acest mariaj fericit este tulburat de apariția unui intrus atunci când Connie cunoaște, din întâmplare, un străin în Soho. Este o întâlnire ce o încântă-plină de mister, spontaneitate, șarm și risc. Aceasta o va împinge pe Connie într-o aventură care va deveni pentru ea o obsesie. Când Edward își dă seama ca soția lui îl minte, suspiciunea îl determină să descopere totul despre infidelitatea ei. Chinuit de această situație, îl înfruntă pe amantul ei și atunci află că poate fi dominat de furie așa cum nu și-ar fi putut imagina niciodată. Poate oare o căsătorie să-și mai revină după ce a fost distrusă de înșelăciune, vinovăție și durere?

Richard Gere
Richard Gere
Ed Sumner
Diane Lane
Diane Lane
Constance "Connie" Sumner
Olivier Martinez
Olivier Martinez
Paul Martel
Erik Per Sullivan
Erik Per Sullivan
Charlie Sumner
Zeljko Ivanek
Zeljko Ivanek
Detective Dean
Dominic Chianese
Dominic Chianese
Frank Wilson
Chad Lowe
Chad Lowe
Bill Stone

7 comentarii la “Unfaithful – Infidela (2002)

  1. vai Doamne… e doar un film dar privim mai departe de asta..cum se poate nàrui viata de la o prostie..o micà ràtàcire si vietile multora sunt ruinate definitiv …

    1. O mica ratacire daca se intampla o data,de doua ori, dar………..il frecventa zilnic 2-3 ore pe zii,rapordul detectivului.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *