Unplanned (2019)

Unplanned (2019)

Gen film:
Lansat: 29 Mar 2019
IMDB:
5.8
/
10
-
9,007
voturi
Durata:
106 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Tot ceea ce Abby Johnson a vrut dintotdeauna să facă a fost să ajute femeile. Fiind una dintre cei mai tineri directori ai clinicii pentru planificarea parenting-ului din națiune, a crezut în dreptul femeii de a alege. Până în ziua în care a văzut ceva care a schimbat totul.

10 comentarii la “Unplanned (2019)

  1. Vä mulțumesc mult de tot! Sunteți printre puținii care puneți pe site acest film ca să fie văzut gratuit. Mă bucur că solicitarea mea a fost ascultată. Fac promovare pe net. Mulțumesc mult, mult, mult!

    1. Wow. Daca ar trebui sa aleg un singur film pe care l-as recomanda acum tuturor oamenilor, din tot ce s-a creat, toate productiile, sunt sanse mari sa fie acesta.

  2. Un film despre umanitate. Greu film, greu subiect. Ar trebui sa ne gândim mereu in legătura cu acest subiect mai ales cei care ne numim creștini și ne ghidam după scrisurile Bibliei. Filmul este foarte bun, un subiect despre avorturi. Nota 8 și mulțumim adminului.

  3. un film despre avort…nimic deosebit…este si va fi un subiect fierbinte..dar unii oameni nu merita sa aduca pe lume un copil asa ca avortul e indicat…sunt multe de vb pe tema asta,ca si nota 7…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *