Vanity Fair – Bâlciul deșertăciunilor (2004)

Vanity Fair – Bâlciul deșertăciunilor (2004)

Gen film:
Lansat: 01 Sep 2004
IMDB:
6.2
/
10
-
21,965
voturi
Durata:
141 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 5 nominalizări

O vampă din clasa de jos își folosește mintea și frumusețea pentru a urca pe scara socială în Londra anilor 1820, unde se iubește cu un lord bătrân și fiul lui rebel.

James Purefoy
James Purefoy
Rawdon Crawley
Jonathan Rhys Meyers
Jonathan Rhys Meyers
George Osborne
Romola Garai
Romola Garai
Amelia Sedley
Gabriel Byrne
Gabriel Byrne
The Marquess of Steyne
Rhys Ifans
Rhys Ifans
William Dobbin
Jim Broadbent
Jim Broadbent
Mr. Osborne
Bob Hoskins
Bob Hoskins
Sir Pitt Crawley

6 comentarii la “Vanity Fair – Bâlciul deșertăciunilor (2004)

  1. Secolul IX,spuneti! Limba engleza s-a format dupa sec.XI ! Nu are rost sa intram in istorie! Se mai uita cate cineva la film si intra la banuiala! Cu stima!Filmul bun!

  2. In mod cert este o greseala de tiparire, secolul XIX nu IX. Istoria timpurie a Angliei e complexa si deosebita, mai ales dupa secolul V cand au inceput invaziile si cucerirea anglo-saxonă a Angliei celtice. La inceputul secolului IX incepe invazia si japurile vikingilor. Nu se punea problema de o limba engleza atunci.
    Vanity Fair – Bâlciul deșertăciunilor este un roman de dragoste și satiric scris de romancierul englez William Makepeace Thackeray, care urmărește viețile personajelor Becky Sharp și Emmy Sedley în mijlocul prietenilor și familiilor lor în timpul și după Războaiele Napoleoniene. După cum arată și titlul, volumul are ca temă vanitatea celor bogați și puternici. A fost publicat pentru prima dată sub forma unui foileton lunar de 19 volume din 1847 până în 1848. reflectând satirizarea societății britanice la începutului secolului al XIX-lea. A fost publicat ca un singur volum în 1848 cu subtitlul A Novel without a Hero – Un roman fără erou.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *