Voyagers (2021)

Voyagers (2021)

Gen film:
Lansat: 09 Apr 2021
IMDB:
5.4
/
10
-
499
voturi
Durata:
108 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

O expediție către o planetă îndepărtată e cuprinsă de haos atunci când tinerii pasageri descoperă că sunt manipulați prin intermediul unei substanțe chimice.

16 comentarii la “Voyagers (2021)

  1. ma adresez celor care vor sa vada filme doar cu bataie , nu va obositi sa dati play ca o sa lasati comentarii la fel ca cei de sus . filmul este bun , are de toate, tine de natura umana in mod special ,mie personal mi-a placut .

  2. Opera de arta !!! Primatele probabil se vor simtii ofensate datorita lipsei batelor si actiunii „JeanClaudeVandame-iene”

  3. Ținând cont ca în film are rol și copilul meu, Casyan Teodorov, (roman)clar ca mia plăcut 🙏❤️mandra de el și șansa acordata

  4. Un film interesant si mult educativ pentru cei care stiu sa vada si sa distinga cele 2 impulsuri umane genetice . Asa ca in realitate suntem ca in film o specie primitiva si distructibila care nu meritam sa colonizam nimic decat sa ramanem aici pe aceasta planeta. Ori cum vom avea sfarsitul de auto distrugere ,ne vom auto distruge singuri chiar din interior, nu e nevoie din exterior de alta fiinta superioara noua.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *