WALL·E (2008)

WALL·E (2008)

Lansat: 27 Iun 2008
IMDB:
8.4
/
10
-
1,042,253
voturi
Durata:
98 minute
Rating: AG
Premii:
1 premiu Oscar. 93 premii & 95 nominalizări

Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?

Ben Burtt
Ben Burtt
WALL·E / M-O (voice)
Elissa Knight
Elissa Knight
EVE (voice)
Jeff Garlin
Jeff Garlin
Captain (voice)
Fred Willard
Fred Willard
Shelby Forthright, BnL CEO
John Ratzenberger
John Ratzenberger
John (voice)
Kathy Najimy
Kathy Najimy
Mary (voice)
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Ship's Computer (voice)
Teddy Newton
Teddy Newton
Steward Bots (voice)

11 comentarii la “WALL·E (2008)

  1. Foarte frumoasă animație, o revăd a treia oară de când a apărut. Un singur lucru vreau să corectez. In descrierea filmului apare numele „regelui” Spielberg (Steven) însă această informație este eronată. Regizorul animației WALL-E este Andrew Stanton, cel care ne-a adus Toy Story și Finding Nemo…printre altele. Iar producătorul este Jim Morris. Numai bine!

  2. Nu mi sa parut atat de bun cand ma uitam la el acum 11 ani cand aveam 6 ani. Ma bucur ca lam revazut. Eram prea mic sa-l inteleg. Nota💯❤️🌹🌹❤️

  3. 🙂 Vazut prima data in 2008,imediat dupa lansare;eram in Spania,si filmul a parut…putin funny,relax,metafora…Orice altceva decat mi se releva acum,dupa atatia ani,si in circumstantele actuale ale omenirii si Terrei! MULTUMIM pentru readucere-aminte!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *