Wrong Turn (2021)

Wrong Turn (2021)

Gen film:
Lansat: 26 Ian 2021
IMDB:
5.4
/
10
-
3,928
voturi
Durata:
109 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un grup de prieteni care călătoresc pe traseul Appalachian sunt confruntați cu „Fundația”, o comunitate de oameni care trăiesc în munți de sute de ani.

Emma Dumont
Emma Dumont
Milla D'Angelo
Bill Sage
Bill Sage
John Venable
Adain Bradley
Adain Bradley
Darius Clemons
Tim DeZarn
Tim DeZarn
Nate Roades
Dylan McTee
Dylan McTee
Adam Lucas

28 comentarii la “Wrong Turn (2021)

    1. N-are nici o legătură cu seria Wrong turn… Mulțumim celor ce au oferit filmul dar e o aiureala de film.. Porcărie totală… Până la jumate părea interesant.. După aia au stricat-o de tot… Aiurea

  1. Doamne, ce porcarie oribila! Din cauza comentariilor am stat ca prostu’ si m-am uitat pana la sfarsit. In viata mea nu mi-a mai parut atat de rau dupa timpul pierdut… Multam fain adminilor, dar filmu’ e sub orice critica!

    1. E un remake diferit de original, elementele horror nu sunt atât de puternice,dar câștigă in aspectul de storyline si caractere, un 7 din 10,merită văzut.

  2. Nebunie a fost finalul ce tare 10 poate se face și pt 2 merita văzut cei ce vă uitați la filmul asta va spun sincer că nu perdeți timpul e bestial 🔪😍

  3. FRATE ! am 30 si ceva de ani, n-am vazut eu prea multe filme dar asta e cu siguranta cel mai prost film pe care l-am vazut !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *