Zack Snyder’s Justice League – Zack Snyder: Liga dreptății (2021)

Zack Snyder’s Justice League – Zack Snyder: Liga dreptății (2021)

Lansat: 18 Mar 2021
IMDB:
8.9
/
10
-
18,383
voturi
Durata:
242 minute
Rating: IM-18
Premii:
Fără premii

Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman, Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince, și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică. Această misiune se dovedește mult mai dificilă decât și-ar fi închipuit Bruce, pentru că fiecare dintre recruți are proprii demoni de învins înainte de a-și uni forțele pentru a forma o ligă de supereroi nemaiîntâlnită. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash încep lupta împotriva lui Steppenwolf, DeSaad și Darkseid.

19 comentarii la “Zack Snyder’s Justice League – Zack Snyder: Liga dreptății (2021)

    1. Daca tu crezi ca e acelasi cu cel din 2017 ai probleme cu vedera si memoria. Scuze daca sunt prea dur, dar nu poti spune ca e ”practic acelasi din 2017 dar in plus are alte scene noi”.

  1. Este prima versiune a filmului. Scenaristul Snyder a fost dat afara pentru ca era prea scump, au adus altul (Whedon ) si a taiat din film. Asta trebuia sa fie filmul original. Probabil daca il vedeati pe asta primul, apoi pe cel mai scurt, spuneati ca ala e o aberatie.

  2. Sincer in sfarsit cineva a facut „dreptate” filmului asta si sper ca lumea sa nu il mai judece aiurea pe Z.Snyder omul chiar pune suflet in ceea ce face!

  3. In sfarsit cineva a facut dreptate filmului asta,practic asta era versiunea adevarata inca de la inceput nu pot intelege de ce au lansat mizeria aia din 2017…cu toate astea Z.Snyder a facut „dreptate” si sper ca lumea sa aprecieze ca si-a pierdut si un copil pe la jumatatea productiei!

  4. abia asta e justice league originalul . asa da ,4 ore te uiti la el si savurezi pur si simplu .ala din 2017 acelasi fiind , este trailerul 😀

  5. Mersi pentru explicatii . Sincer incepusem sa cred ca am mai vazut filmul asta pentru ca am calatorit in timp sau ceva de genu :))) . Acum , daca ma pun sa caut virtual in memoria mea pentru scenele acelea extra despre care vorbiti ……noooo, nu are rost , e prea multa dezordine acolo .Oricum 4 ore ….fain 😉

  6. filmul este bun,sunt cateva scene care nu-si au rostul pt niste eroi zburatori…ex…de ce le trebuia robot sa iasa din tunelul inundat daca toti puteau sa zboare…oricum fiind fan SF pt mine a fost fain iar filmul este genul care va continua…astept urmatorul…

  7. Foarte bun, după ce am citit comentariile celorlalți,mi-am dat seama , că tot aveam deja-vu-uri la anumite scene,mulțumim mult de tot pentru film ,recomand !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *