20 Days in Mariupol – 20 zile în Mariupol (2023)

20 Days in Mariupol – 20 zile în Mariupol (2023)

Gen film:
Lansat: 21 Noi 2023
IMDB:
8.6
/
10
-
1,745
voturi
Durata:
95 minute
Rating: N-15
Premii:
14 premii & 32 nominalizări

În timp ce începe invazia rusă, o echipă de jurnaliști ucraineni blocați în orașul asediat Mariupol se luptă pentru a-și continua munca de documentare a atrocităților războiului.

9 comentarii la “20 Days in Mariupol – 20 zile în Mariupol (2023)

  1. Dureros,și în același timp adevărat.
    Pana când cei care susțin astfel de genocide (războaie), fie ele oriunde pe fața pământului ,și nu vor fi trași la răspundere ,nu se va realiza nimic.Multi oameni vor mai muri din cauza celor care vor putere și a celor care îi binecuvântează in bisericile lor.Va sosi și vremea când ,”ei”vor fi reduși la tăcere.

  2. Mulțumim celor care și-au riscat viața pentru a arăta întregi lumi atrocitățile comise de armata rusă, obiceiuri ramase ca în cel de-al doilea război mondial de a nu lăsa nimic în urmă, să-și ucidă chiar și propriul popor! Blestemați să fie cu toți și cu cine îi comandă!
    PUTIN criminal de război! Ar trebui arestat și judecat pentru crimele comise de armata lui! Blestemați să fie!

  3. E foarte greu de privit ce pot sa faca acei monstrii … Din pacate pentru ei nu au reusit sa provoace frica ci doar dezgust si ura ! Chiar daca se va termina razboiul , Rusia va fi pentru totdeauna o tara terorista si nu isi va mai gasii locul printre oamenii normali deoarece sunt dusi total cu pluta ! Sa le dea bunul Dumnezeu pe cum fac !

  4. Ce film de rahat – propaganda in cel mai pur stil…… Nu difera cu nimic fata de tonele de rahat raspandite in timpul asa zisei pandemii…..

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *