A Cure for Wellness – O terapie pentru viaţă (2016)

A Cure for Wellness – O terapie pentru viaţă (2016)

Gen film:
Lansat: 17 Feb 2017
IMDB:
6.4
/
10
-
64,581
voturi
Durata:
146 minute
Rating: N-15
Premii:
4 premii & 5 nominalizări

Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el o cunoaşte pe superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu. La scurt timp, Lockhart este diagnosticat cu aceeaşi afecţiune ca şi ceilalţi pacienţi de către directorul instituţiei, ameninţătorul Dr. Volmer (Jason Isaacs) şi constată că este captiv în refugiul alpin. Lockhart începe să piardă contactul cu realitatea şi trebuie să îndure chinuri inimaginabile în timpul propriului său „tratament”.

Dane DeHaan
Dane DeHaan
Mr. Lockhart
Jason Isaacs
Jason Isaacs
Dr. Heinreich Volmer / Baron von Reichmerl
Mia Goth
Mia Goth
Hannah von Reichmerl
Adrian Schiller
Adrian Schiller
Deputy Director
Celia Imrie
Celia Imrie
Victoria Watkins
Harry Groener
Harry Groener
Roland Pembroke
Tomas Norström
Tomas Norström
Frank Hill
Jeff Burrell
Jeff Burrell
Funeral Director

6 comentarii la “A Cure for Wellness – O terapie pentru viaţă (2016)

  1. In primul rand acesta este unul dintre filmeleele preferate îți oferă de gândit și te conduce către un mesaj mult mai patrunzator. Merită văzut, îl consider o capodoperă,mulțumesc pentru că l-ați postat .

  2. un film psihologic destul de aproape de ce traim noi acum… Evident ca are niste chestii sf, dar ca idee e intr-adevar de gandit…. Cam pe acolo suntem noi, ca societate…. Sa fie un avertisment? Oricum, e bine jucat, deci e un film de vazut, chiar daca dureaza atat de mult.

  3. Mare pacat ! 🙁 Mare pacat ca o idee / un subiect de film atat de bun a fost „murdarit” de mizeriile din ziua de azi: nuditate si intimitate 🙁

  4. Interesant. Boala a ajuns o religie, pentru ca tinand oamenii bolnavi, au la ce sa spere, la un leac. Asta traim, primul exemplu este chiar faptul ca exista reclame la medicamente. Cum sa se faca reclama sa te convinga sa cumperi medicamente? Ori esti bolnav, ori nu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *