A Haunting in Venice – Bântuind prin Veneția (2023)

A Haunting in Venice – Bântuind prin Veneția (2023)

Gen film:
Lansat: 15 Sep 2023
IMDB:
6.8
/
10
-
32,755
voturi
Durata:
103 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui.

Kenneth Branagh
Kenneth Branagh
Hercule Poirot
Kyle Allen
Kyle Allen
Maxime Gerard
Camille Cottin
Camille Cottin
Olga Seminoff
Jamie Dornan
Jamie Dornan
Dr Leslie Ferrier
Tina Fey
Tina Fey
Ariadne Oliver
Jude Hill
Jude Hill
Leopold Ferrier
Ali Khan
Ali Khan
Nicholas Holland
Emma Laird
Emma Laird
Desdemona Holland

11 comentarii la “A Haunting in Venice – Bântuind prin Veneția (2023)

  1. filmul e bunicel,mai ales ca are si o surpriza la sfarsit,insa dupa parerea mea.totusi peter ustinov si david suchet,au interpretat cel mai bine rolul poirot.special david suchet,la serialul „poirot” produs de BBC broad casting, joaca magistral personajul „poirot”. el ramane de „BEST” pentru acest rol

  2. Mai bun decat celelalte doua, imi place relatia tata-fiu, bietul baiat trebuie sa fie cel matur dintre ei doi, dar Kenneth Branagh nu este Poirot. Imi plac filmele care nu respecta cartea, am mintea deschisa la orice reinterpretare, dar imi pare ca Branagh nu profita de potentialul pe care il are Poirot. Este plicticos si deprimat, in schimb Poirot avea un umor involuntar, era un om dificil si totusi toata lumea il placea, era dorit la orice petrecere cu toate mofturile lui.

  3. @chi, filmul asta nu are nimic de a face cu vreuna din cartile scrise de Christie, ca sa poti zice ca este o reinterpretare. Producatorii declara ca e o adaptare dupa Hallowe’en Party. Este o minciuna evidenta pentru oricine a citit cartea. Singura apropiere, daca i se poate spune asa, este ca si in film copiii joaca un joc in care se straduie sa prinda cu gura mere care plutesc intr-un vas cu apa. Atat si nimic mai mult. In plus, cartile lui Christie au umor. Filmul asta nu are.
    Parerea mea este ca filmul ar fi avut mult de castigat – indiferent de intriga – daca Poirot ar fi fost Poirot, si Ariadne Oliver ar fi fost Ariadne Oliver. In cartile lui Christie, astia doi sunt personaje simpatice, cu haz.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *