A History of Violence – Umbrele Trecutului (2005)

A History of Violence – Umbrele Trecutului (2005)

Gen film:
Lansat: 30 Sep 2005
IMDB:
7.5
/
10
-
200,940
voturi
Durata:
96 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări Oscar. Alte 37 premii & 78 nominalizări

O familie obișnuită este adusă în atenția publică după ce tatăl comite o crimă în legitimă apărare, chiar în restaurantul familiei. Tom Stall (Viggo Mortensen) este un familist liniștit, care conduce un restaurant într-un orășel din statul american Indiana. Dar atunci când doi criminali periculoși vin în restaurant pregătiți să facă prăpăd, Stall devine erou și îi împușcă pe amândoi. După ce povestea lui Stall ajunge în mass media, un mafiot din Philladelphia, Carl Fogaty (Ed Harris) își face apariția, pretinzând că Tom este un fost ucigaș plătit – Eddie Cusack – și pretinde că au niște afaceri neîncheiate. Stall insistă că Fogaty a făcut o greșeală, dar în timpul acesta familia lui – soția Edie (Maria Bello), fiul Jack (Ashton Holmes) și fetița Sarah (Heidi Hayes) sunt expuși pericolului.

Maria Bello
Maria Bello
Edie Stall
Heidi Hayes
Heidi Hayes
Sarah Stall
Ashton Holmes
Ashton Holmes
Jack Stall
William Hurt
William Hurt
Richie Cusack
Ed Harris
Ed Harris
Carl Fogerty
Peter MacNeill
Peter MacNeill
Sheriff Sam Carney

9 comentarii la “A History of Violence – Umbrele Trecutului (2005)

  1. Viggo a ridicat calitatea tuturor producțiilor în care a fost distribuit. Un actor inteligent cu un caracter frumos. Pot spune că a creat un brand. =pentru Bello: rămâi la Căpitanul America, Femeia Minune, Godzilla…=

  2. Isi merita premiile.Pacat ca astazi Oscar-urile se acorda unor filme total diferite de acelea ale anilor 8o. Sa fie si el in ton cu renew. Un film de Oscar. Superb! Palpitant. Mi-a placut. Il recomand.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *