A Moment to Remember (2004)

A Moment to Remember (2004)

Gen film:
Lansat: 05 Noi 2004
IMDB:
8.2
/
10
-
19,848
voturi
Durata:
117 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu

Împărțit în patru segmente, A Moment To Remember urmareste tema descoperirii într-o relație și a pierderilor cauzate de boala Alzheimer. Un film emoționant despre dragostea adevărată și nemuritoare.

Jung Woo-sung
Jung Woo-sung
Choi Chul-soo
Son Ye-jin
Son Ye-jin
Kim Su-jin
Baek Jong-hak
Baek Jong-hak
Seo Yeong-min
Lee Sun-jin
Lee Sun-jin
Jung An-na
Shin Cheol-jin
Shin Cheol-jin
Manager Park
Kim Bu-seon
Kim Bu-seon
Madame Oh

5 comentarii la “A Moment to Remember (2004)

  1. deosebit de frumos si dureros,am plans uitandu-ma la el.groaznica aceasta boala.greu de suportat de cel-cea care este langa cel bolnav,dar dragostea va tine mereu uniti-la bine si la greu,

  2. În urmă cu câțiva ani am văzut varianta turcească a acestui film, tin minte ca si atunci am plâns dar varianta asta este mult mai frumoasa… Mi-a plăcut foarte tare distribuția cu actori unul și unu, atâta naturalețe și profesionalism în jocul teatral găsești mai greu in alte culturi cinematografice… Plus că această poveste mi-a readus în fața imagini din noiembrie 2020 cu niște pacienți , ea la fel bolnavă deAlzeimer era in grija soțului însă în acel fatidic noiembrie el sa infectat cu Sars Cov 2 și a decedat (am găsit-o în casă lângă el mangaind-ul ). Diabolică boală 😔😔😔Vă rog aveți grijă de voi, sanatate si fericire la toți!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *