Ambulance – Salvare contracronometru (2022)

Ambulance – Salvare contracronometru (2022)

Gen film:
Lansat: 08 Apr 2022
IMDB:
6.5
/
10
-
9,754
voturi
Durata:
136 min
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna. În acest thriller alimentat de adrenalină, veteranul decorat Will Sharp, disperat să facă rost de bani pentru a acoperi facturile medicale ale soției sale, cere ajutorul singurei persoane pe care o cunoaște și la care nu ar trebui să apeleze – fratele său vitreg Danny. Un infractor de carieră, dar charismatic, Danny îi oferă în schimb un jaf: cel mai mare furt bancar din istoria Los Angelesului: 32 de milioane de dolari.

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal
Danny Sharp
Eiza González
Eiza González
Cam Thompson
Garret Dillahunt
Garret Dillahunt
Captain Monroe
Keir O'Donnell
Keir O'Donnell
FBI Agent Anson Clark
Moses Ingram
Moses Ingram
Amy Sharp

25 comentarii la “Ambulance – Salvare contracronometru (2022)

  1. Un film aclamat si laudat, desi nu vad motivele. Din punctul meu de vedere, a fost un film slabut, cu un scenariu jenant dar efecte bunicele.

  2. Numai cand vezi regizorul.trebuie sa ti trezeasca interesul acest film…EU UNUL IL DECLAR ..CEL MAI BUN FILM PE ANUL TRECUT PANA AZI,,,,SI DECAT …FAST AND FURIOS 9….NOTA 9.5…..NOTA LA ACEST FILM.

  3. Primul comentator are dreptate : este o replica slaba dupa Heath. Filmul are o fragmentare excesiva, obositoare. Fiecare cadru dureaza doar cateva secunde.

  4. Un film bun e acel film care te face sa te simti bine si sa il urmaresti pana la capat. Pt mine asa a fost. Prin urmare….da,mi-a placut. Asta e realitatea,uneori cei rai se dovedesc a fi cei buni si invers.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *