Another Earth – Un alt Pământ (2011)

Another Earth – Un alt Pământ (2011)

Gen film:
Lansat: 12 Oct 2011
IMDB:
7.0
/
10
-
79,942
voturi
Durata:
92 minute
Rating: AP-12
Premii:
7 premii & 13 nominalizări

În “Another Earth”, Rhoda Williams (Brit Marling), o tânără acceptată în programul de astrofizică MIT, aspiră să exploreze cosmosul. John Burroughs (William Mapother) este un compozitor talentat care a ajuns la apogeul profesiei sale și așteaptă un al doilea copil. Imediat după șocul descoperirii unui Pământ duplicat, tragedia lovește viețile acestor străini și destinele lor se unesc irevocabil.

William Mapother
William Mapother
John Burroughs
Brit Marling
Brit Marling
Rhoda Williams
DJ Flava
DJ Flava
Himself (voice)
Meggan Lennon
Meggan Lennon
Maya Burroughs
AJ Diana
AJ Diana
Amos Burroughs
Bruce Colbert
Bruce Colbert
Symposium Speaker
Paul S. Mezey
Paul S. Mezey
Symposium Speaker

13 comentarii la “Another Earth – Un alt Pământ (2011)

  1. Captivant și misterios, are o tentă puternic psihologică, îndemnând la introspecție. Filmul e bun, face parte din avangarda noului gen sf-psihologic. Sunt convins că asta este tendința genului bazată pe analiza publicului ”consumator”. Recomand vizionarea!

  2. Categoric, este un film care nu trebuie urmarit de cei care asculta bombardierul minune, ori vali vijelie…Este o idee interesanta, un film captivant, bine jucat , bine regizat, misterios…

  3. Un film low budget , cu dialog jenant , fara un subiect dezvoltat serios si o poveste cel putin naiva. Nici o sclipire.
    Nu e nici sf nici drama. O imagine cu un „Alt Pamant si o alta luna ” asta e singura chestie sf in tot filmul?!!!! really?!!!!
    Am vazut drame mult mai credibile.
    Cred ca cei care au dat rating mare , au psihologia lui Moromete: sa se friga si altii!!!

  4. partea SF , cu al doilea Pamant, este tema secundara, in fundal . Filmul abordeaza ,oarecum, ca si Melancholia , in prim plan se afla drama si framantarile personale. Ii un film mai greu de inteles, trebuie urmarit cu multa,multa atentie

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *