Aquaman and the Lost Kingdom – Aquaman și regatul pierdut (2023)

Aquaman and the Lost Kingdom – Aquaman și regatul pierdut (2023)

Lansat: 22 Dec 2023
IMDB:
6.0
/
10
-
31,907
voturi
Durata:
124 minute
Rating: N-15
Premii:
3 nominalizări

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată.

11 comentarii la “Aquaman and the Lost Kingdom – Aquaman și regatul pierdut (2023)

  1. Chiar e foarte ok, deși am cam sentimentul, că s-a furat câteva ceva din Star Wars, de ici de colo, dar mă rog, cultura americană . Cine agreaza, o papă…:)

  2. e absolut o gluma proasta . au ramas clar in pana de idei . in general , filmul e bun-mediocru , merge vizionat dar nu se ridica la standardele marvel nici pe departe. cei care aveti asteptari. clasa marvel ……veti injura la final :)) asta a fost facut doar sa fie acolo sa ia banii fraierilor din intreaga lume …nu ca sa fie un film super . merge vizionat , dar….la jumatate din faze si conversatii veti da skip fwd. ceea ce nu se face de obicei la un film bun 🙂

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *