Babylon (2022)

Babylon (2022)

Gen film:
Lansat: 23 Dec 2022
IMDB:
7.6
/
10
-
21,432
voturi
Durata:
189 minute
Rating: N-15
Premii:
3 nominalizări BAFTA, 29 premii & 130 nominalizări

O poveste despre ambiție exagerată și excese scandaloase, care urmărește ascensiunea și decăderea mai multor personaje în timpul unei epoci de decadență și depravare fără margini la începutul Hollywood-ului.

Brad Pitt
Brad Pitt
Jack Conrad
Margot Robbie
Margot Robbie
Nellie LaRoy
Diego Calva
Diego Calva
Manny Torres
Jean Smart
Jean Smart
Elinor St. John
Flea
Flea
Bob Levine
Jovan Adepo
Jovan Adepo
Sidney Palmer
J.C. Currais
J.C. Currais
Truck Driver
Jimmy Ortega
Jimmy Ortega
Elephant Wrangler

13 comentarii la “Babylon (2022)

 1. Am asteptat de ceva vreme sa fie postat acest film (multumesc) si cred ca merita macar un Oscar pentru mostra de realitate a acelor vremuri apuse ce ne-au oferit-o.
  Imaginea e foarte buna. Complet, complex, vibrant, spectaculos, ametitor, nostalgic, incitant…Un singur minus: pare ca regizorul s-a inspirat putin din Marele Gatsby.
  Margot Robbie, desi nu transmite destul chin interior, e Magistrala.

  Comentariile, criticile, recenziile si chiar laudele palesc si sunt nedrepte raportate la munca, dedicarea, emotiile, energia, catharsis-ul pe care le depun si prin care trec actorii. Cinematografia e arta suprema, le include pe toate celelalte…

 2. Extrem de cretin , am irosit baterie și date mobile plus 3 ore fin viața mea pe o porcărie o tentativa de film !!! Nu recomand !!! Păcat de actori

 3. Păcat de cei care comentează. Filmul nu reflecta doar istoria Hollywood ului, reflecta viata umana. Dorința de faima, decăderea. Chiar as spune ca e un film extrem de actual pentru vremurile în care trăim.

  1. Nu e un film pentru oricine dar cine îl înțelege îl apreciază. Nebunia anilor 20, euforia succesului dar și tragedia decăderii.
   Interpretarea actorilor a fost fenomenala.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *