Barbie (2023)

Barbie (2023)

Lansat: 21 Iul 2023
IMDB:
7.4
/
10
-
238,040
voturi
Durata:
114 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 1 nominalizare

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken.

14 comentarii la “Barbie (2023)

    1. Înainte să văd filmul mi-am zis că este o prostie, dar dacă te uiți la el cu atenție și nu bagi in seamă scenele de fațadă poți descoperii că filmul este foarte profund. Desigur, nu toți pot înțelege esența… este mai ușor să râzi și să îți arăți ignoranța și incultura.

  1. Am vazut multe clipuri cu „reactii” ale unor youtuberi si am ramas cu impresia ca e cel mai prost film, cand ii vedeam p-aia cum se vaita si dau ochii peste cap. Dupa ce am vazut filmul, am ajuns la concluzia ca traim intr-o epoca de ofensati, absolut toti, de moda veche sau de moda noua, suntem in ziua de azi niste ofensati care doar se plang ca sunt inconjurati de ofensati, dar nu se uita la ei insisi. Filmul este minunat. Punct.

  2. Observ unele comentarii , plus ca si
    In traiesc vremurile actuale și realizez ca filmul nu e atat de departe de realitatea societatii in care traim cu totii… cat de superficiali am ajuns..??!!?!!? … pt intelegerea voastra filmul se doreste a fi un pamflet cu o directie indreptata asupra unor probleme existentiale ale societatii in care traim dar de la care inca se mai spera la revenirea spre o directie mai naturala și normala ..(subiectul e destul de amplu asa ca incerc sa fiu cat mai scurt)…as sublinia totusi ca cei care au creat filmul sunt ceva mai visatori …eu mi-am pierdut aceasta speranta de mult …putini sunt cei ce vor intelege filmul…sau mai degraba spus fiecare percepe in limita propriei sale capacitati de intelegere

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *