Barbie (2023)

Barbie (2023)

Lansat: 21 Iul 2023
IMDB:
7.4
/
10
-
238,040
voturi
Durata:
114 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 1 nominalizare

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken.

20 comentarii la “Barbie (2023)

    1. Înainte să văd filmul mi-am zis că este o prostie, dar dacă te uiți la el cu atenție și nu bagi in seamă scenele de fațadă poți descoperii că filmul este foarte profund. Desigur, nu toți pot înțelege esența… este mai ușor să râzi și să îți arăți ignoranța și incultura.

  1. Am vazut multe clipuri cu „reactii” ale unor youtuberi si am ramas cu impresia ca e cel mai prost film, cand ii vedeam p-aia cum se vaita si dau ochii peste cap. Dupa ce am vazut filmul, am ajuns la concluzia ca traim intr-o epoca de ofensati, absolut toti, de moda veche sau de moda noua, suntem in ziua de azi niste ofensati care doar se plang ca sunt inconjurati de ofensati, dar nu se uita la ei insisi. Filmul este minunat. Punct.

  2. Observ unele comentarii , plus ca si
    In traiesc vremurile actuale și realizez ca filmul nu e atat de departe de realitatea societatii in care traim cu totii… cat de superficiali am ajuns..??!!?!!? … pt intelegerea voastra filmul se doreste a fi un pamflet cu o directie indreptata asupra unor probleme existentiale ale societatii in care traim dar de la care inca se mai spera la revenirea spre o directie mai naturala și normala ..(subiectul e destul de amplu asa ca incerc sa fiu cat mai scurt)…as sublinia totusi ca cei care au creat filmul sunt ceva mai visatori …eu mi-am pierdut aceasta speranta de mult …putini sunt cei ce vor intelege filmul…sau mai degraba spus fiecare percepe in limita propriei sale capacitati de intelegere

  3. Nu am idee de ce nu va place acest film , dar sincer mie una mi-a placut … atata ca ma cam socat putin cum s-a terminat. In schimb o adooor pe Margot Robbie … e cea mai buna actrita

  4. Dupa ce am lecturat atatea comentarii atat de contrate… am decis ca merita vazut si mai ales inteles pana la capat!…. Filmul asta e foarte bine si atractiv lucrat daca il privesti ca musical mai exotic in viziune moderna tehnicizata, pentru cine agreeaza genul (poti prinde ceva piese foarte bune!) .
    Pe de alta parte are si un subiect clar psihosocial relatand epopeea Recuperarii Identitatii de Gen a tineretului american cand acesta devine in sfarsit constient de grava lui afectare!
    Aceasta este doar urmarea pe termen lung a indoctrinarii cu ideologia societatii de consum americane abundent promovate de notoriile reclame, pana la intrarea in faza aproape terminala de azi!
    Ascensiunea brutala si rapida a indus in masa astfel comutarea pe stereotipuri, cand oamenii intra in cercul vicios al unui comportament fortat, tot mai alert si schematic, pierzand sensul initial al propriei existente ca si relatiilor interumane naturale, sociale traditionale!
    Noi suntem ca dintotdeauna cu ceva zeci ani in urma „civilizatiei” dar se intrevad deja semnele iminentei „Barbie” prin toate liceele chiar si desigur in multinationale…asa ca vom retrai pe viu fenomenul care nu intamplator are impact deja spre general distrugator …asupra convietuirilor si familiilor etc!

  5. La prima vedere pare cam stupid, în special lupta dintre Keni, dar are ceva profund în el după ce te gândești mai bine. De fapt cred că filmul este o analiză asupra naturii umane și a acceptării de sine. Da, multe scene sunt extrem de stupide, lumea Barbie este puțin spus plictisitoare, dar la final tot simți că fimul merită o stea pentru mesaj.

  6. Comentariile acestea dovedesc exact esenta filmului: oamenii nu inteleg diferentele si standardele imposibile create de societate pentru femei. Nici nu ma mai mira glumele sexiste facute la The Golden Globes…Trist!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *