Before Midnight – Înainte de miezul nopții (2013)

Before Midnight – Înainte de miezul nopții (2013)

Gen film:
Lansat: 14 Iun 2013
IMDB:
7.9
/
10
-
148,360
voturi
Durata:
109 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare Oscar. 20 premii & 63 nominalizări

Celine și Jesse sunt acum în Grecia, în vacanță. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franța, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Și au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut, într-un tren spre Viena. La precedenta lor întâlnire, în „Before Sunset”, cei doi erau deja mai puțin idealiști și vedeau lumea mai puțin boemă. Acum, cei doi sunt împreună și au două fiice gemene. Când Jesse își duce fiul din prima căsătorie la un aeroport din Grecia pentru ca acesta să se întoarcă în America la mama lui, cu care locuiește, începe să ia în considerare o mutare înapoi la Chicago, pentru a fi mai aproape de fiul său. Între timp Celine se gândește să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franța, acolo unde ea, Jesse și cele două fiice locuiesc permanent.

4 comentarii la “Before Midnight – Înainte de miezul nopții (2013)

  1. Placut e putin spus ! Sper ca cei 3 realizatori ; Delpi+Hawke+Linklater ( i-am scris in ordine alfabetica , pt ca nu vreau sa fac alta departajare intre ei ) sa lase deoparte orice alte probleme au si sa transforme trilogia in tetralogie , astfel incat in 2022 , deci dupa alti 9 ani , sa ne ofere ” Before Midday ” ( poate mai englezeste ar fi – before noon – ) dar midday suna mai simetric , mai in armonie cu midnight . Sper ca le-au mai facut si altii aceasta propunere !

  2. La prima vizionare, totul se desfășoară pe repede înainte… Cred ca ar trebui sa revăd totul… Mă bucur să pot spune, ca am vizionat un film cu adevărat bun..

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *