Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017)

Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017)

Gen film:
Lansat: 06 Oct 2017
IMDB:
8.4
/
10
-
156,246
voturi
Durata:
164 minute
Rating: N-15
Premii:
6 premii & 13 nominalizări

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților. La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii. Acţiunea noii pelicule este imaginată de Michael Green şi Hampton Fancher (ce a colaborat şi la scenariul originalului) – se va desfăşura la câteva decenii după primul film.

Harrison Ford
Harrison Ford
Rick Deckard
Robin Wright
Robin Wright
Lt. Joshi
Jared Leto
Jared Leto
Niander Wallace
Carla Juri
Carla Juri
Dr. Ana Stelline

7 comentarii la “Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017)

  1. Ghiveci calugaresc.Vrea sa fie film de arta dar e o ciorba mult prea lunga. si cu destyul influente din alte filme si de la alti regizori (de al total Recall si Inception, pana la Soliaris si Stalker (Calauza) nNare idee, n-are mesaj (uman).Inafara de cateva sacrificii sugerate si de sugestiile progresite cu fluditate de rasa, gen, si chiar intre umani si non umani.Pierdere de timp daca asteptati vreo traire m dar bun de informatie daca vreti sa stiti catre ce lume cred marii Jmekei ca ne pot indrepta.
    Mersi admin!

  2. Forte bun filmul. In continuarea primei parti, are o poveste neasteptata. Un Replicant, a putut naste un copil facut cu un vanator de replicanti. O enigma cu urme religioase, o prevedere a unui posibil viitor, lucruri care deja sunt contemporane etc.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *