Bloodsport – Sport sângeros (1988)

Bloodsport – Sport sângeros (1988)

Gen film:
Lansat: 29 Apr 1988
IMDB:
6.8
/
10
-
73,172
voturi
Durata:
92 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Bazat pe un fapt real, filmul prezintă povestea vieții lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptător de arte marțiale, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții încercând să devină cel mai bun sub îndrumarea maestrului Tanaka. Pentru a aduce un omagiu profesorului său, Frank intră în circuitul celui mai dur concurs de arte marțiale: Kumite, acolo unde luptătorii se înfruntă până la ultima suflare. Pentru a ajunge la Kumite, Frank ignoră ordinele superiorilor săi din armată și pleacă spre Hong Kong pentru a-l întâlni pe Chong Li, un luptător cu un trist renume, care a ucis deja câțiva concurenți în ring.

Donald Gibb
Donald Gibb
Ray Jackson
Leah Ayres
Leah Ayres
Janice Kent
Roy Chiao
Roy Chiao
Senzo Tanaka
Bolo Yeung
Bolo Yeung
Chong Li

8 comentarii la “Bloodsport – Sport sângeros (1988)

  1. cred ca aveam maxim 10 ani cand l-am vazut prima data si l-am vazut de cel putin 15ori. acum am 32 de ani si inca imi place acest film si 2020. vizionare placuta va doresc !

  2. 1.22.45…are parul ud tot lipit de cap. dupa inca vreo 2 lovituri..are parul uscat si frezat…ahahahhahaha asta e faza la care am ras cel mai mult…sa nu zic de restul de sute de greseli…dar per ansamblu…o comedie maxima. cel mai bun actor de comedie din anii 90.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *