Blue Beetle (2023)

Blue Beetle (2023)

Gen film:
Lansat: 18 Aug 2023
IMDB:
6.7
/
10
-
26,392
voturi
Durata:
127 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Proaspăt absolvent de colegiu, Jaime Reyes se întoarce acasă plin de aspirații pentru viitorul său, însă își găsește casa complet diferită de cum a lăsat-o. În timp ce caută să-și găsească scopul în lume, soarta îl face pe Jaime să se trezească în mod neașteptat în posesia unei relicve străvechi a biotehnologiei extraterestre: Cărăbușul. Când Cărăbușul îl alege pe Jaime să fie gazda simbiotică a acestuia, i se dăruiește o armură incredibilă capabilă de puteri extraordinare și imprevizibile, schimbându-și pentru totdeauna destinul pe măsură ce devine supereroul Blue Beetle.

Xolo Mariduena
Xolo Mariduena
Jaime Reyes
Damián Alcázar
Damián Alcázar
Alberto Reyes
Adriana Barraza
Adriana Barraza
Nana Reyes
Susan Sarandon
Susan Sarandon
Victoria Kord
George Lopez
George Lopez
Rudy Reyes
Belissa Escobedo
Belissa Escobedo
Milagros Reyes

21 comentarii la “Blue Beetle (2023)

  1. Telenuvela mexicana SF. Cinematografele din US is mereu goale. Americanii is satui de filmele de rahat realizate in anii in curs. Au incercat eroi de culoare, niciun rezultat. Acum vad ca or luat-o pe mexicaneste, poate atrage poporul latin in cinematografe sa le manace popcornul, singurul profit din cinema. Pathetic.

  2. Haios si cu actiune.
    Mia placut filmul, nu prea ma uit la filmuri mai ales cu supereroi, pentru mine sunt prea colorati hahaha de obicei ma inec in jocuri, o sa va placa daca aveti putine asteptari.
    Toate filmele de supereroi au multa similaritate, la fel si benzile desenate (cred) oricum filmele astea au inspiratie de la ele.
    Batman, Superman, Spiderman sunt foarte simili, parinti morti, razbunare sau asa ceva, filozofie de familie si prieteni „power of friendship and love” sau asa ceva .
    Daca sunteti prea batrini nu va uitati daca nu va place genul si nu cred ca e pentru copii pentru ca este ceva violenza. Filmul a fost frumos.
    Daca ma gandesc cred ca cu Blue Beetle exista toti supereroii in versiunea de film nu animat.
    (Iertatima da greselile gramaticale, am 10 ani in italia, de obicei prefer englesa mai mult)

  3. Destul de bun,multa comedie nu chiar mi-a placut la inceput putin sentimental,nu e facut sa fie vizionat de adulti pentru noua generatie de tineret merge,eu sunt adult daca va intrebati ;)),un pic mai modern imi aminteste de jocul Cyberpunk 2077 for some reasons =))),parca filmul se dezvolta pe parcurs mai bine la inceput a fost cam aiurea :))
    Eu zic ca a fost si un pic cringe =))) baba cu mitraliera am trait sa o vad si pe asta =))).
    Nu cred as vrea sa mai vad alt film de genul ma bucur doar ca l-am terminat.
    I-as da nota 8 din 10 merge la plictiseala plus ca multe filme facute/lansate recent sunt putin cam dezamagitoare,dar ce sa faci ncsf =))).
    Cam asta e

  4. Bun, mie mi-a placut 🙂 Are actiune, suspans, comic, emotie, deci, merita urmarit ! Comentariile critice negativiste sunt exagerate ! Finalul e… 🙂

  5. Nu am vazut porcarie mai mare de la DC….am incercat…..am tras sa vad jumatate de film ca nu mai rezistam…probabil daca l-as fi vazut la cinema …imi ceream banii inapoi la sfarsit…..cred ca au avut buget restul de la vreo paine

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *