Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018)

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018)

Gen film:
Lansat: 08 Dec 2018
IMDB:
5.8
/
10
-
617
voturi
Durata:
97 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

În 1989, fizicianul Bob Lazar a venit cu povestea zonei 51 și a lucrărilor guvernului SUA asupra navelor spațiale extraterestre. El a venit cu dezvăluiri, a șocat lumea, apoi a tăcut – până acum.

Bob Lazar
Bob Lazar
Himself - Interviewee
George Knapp
George Knapp
Himself - Investigative Reporter
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Himself - The Narrator (voice)
Jeremy Kenyon Lockyer Corbell
Jeremy Kenyon Lockyer Corbell
Himself - Investigative Filmmaker
Joy White
Joy White
Herself - The Wife
Phyllis Tucker
Phyllis Tucker
Herself - The Mom
Layne Keck
Layne Keck
Himself - The Hypnotist
Mario Santa Cruz
Mario Santa Cruz
Himself - The Friend

4 comentarii la “Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers (2018)

  1. un documentar reusit pot spune…..dar am si cateva concluzii mai bine zis ,,pareri”…in primul rand n ar fi existat nici urma de documentar nu mai zic de cei ce l au facut, daca americanii nu voiau sa stim de acest ,,proiect”…randul doi…si aici ma opresc…nu vreau sa cred ca maine ..poimaine ne ataca extraterestri cum a ti vrea voi cei cu documentarul…am mintit cand am zis ca ma opresc la randul doi..am si randul trei… lasati neeee in paceeee ca asta vrea Dumnezeu,Creatorul nostru al tuturor, si noi la fel ….cei ce cred in baliverne in ele vor sfarsi. multumim adm ptr munca depusa..

  2. multumesc adm” ca am fost lasat sa com” , alte site uri nu au fost in stare si iti apreciez munca depusa in a pune documentare foarte frumoase … imi doresc ca oamenii sa fie interesati mai mult de astfel de filme decat de pornografie, horror, …ai pagini intregi cu filme care ar trebui urmarite de mult mai multa lume si fiecare sa inteleaga ce vrea din ele …acum nu stiu cati vor sa inteleaga si cati vor sa critice…cum a fost imaginea s.a.m.d…iti urez succes in continuare adm”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *