Cadaver (2020)

Cadaver (2020)

Gen film:
Lansat: 22 Oct 2020
IMDB:
5.2
/
10
-
11,290
voturi
Durata:
86 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Pe fondul unei foamete postapocaliptice, un spectacol-dineu ciudat organizat de un hotel atrage masele, iar o familie descoperă că nu vor plăti doar prețul intrării.

2 comentarii la “Cadaver (2020)

  1. 6.5/10
    Acesta putea fi un film foarte bun, dar din pacate este doar unul mediocru. Dar totusi il recomand daca esti fan acestor genuri de filme.
    Prima parte cu razboiul mondial a fost splendita, chiar ma intrebam de ce are doar 5.2 IMDB, dar odata ce filmul progreseaza devine unul generic, ce prezinta actiuni ce au mai fost abordate in foarte multe pelicule. Partea cu hotelul care are o durata de aproximativ 65 de minute a fost buna initial dar scade in calitate progresiv si constant dupa minutul 35.
    Daca prezenta viata oamenilor de rand in timpul razboiulu mondial ar fi fost mult mai bun. Nu stiu film sa urmareasca acest aspect, ar fi fost unic.
    Filmul ofera niste decoruri fantastice, muzica e geniala, dialogul putea fi mai bun, actorii sunt ceea ce trebuie, multe parti din film nu au sens, daca era putin mai bine gandit putea fi mult mai bun.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *