Capra cu trei iezi (2022)

Capra cu trei iezi (2022)

Gen film:
Lansat: 28 Oct 2022
IMDB:
8.1
/
10
-
1,164
voturi
Durata:
83 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 2 nominalizări

O variantă dură a îndrăgitului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.

21 comentarii la “Capra cu trei iezi (2022)

  1. 😳😳😳 de când Lupul este Ungur?????? Serios . Ion Creangă a scris asta dar nu a pomenit că Lupul este UNGUR . Când pa omorât pe Iedul cel mare ( de după ușă a vorbit ungurește gheraida ungurește adică VINO AICI

  2. CAPRA CU 3 IEZI….VARIANTA : HORROR ,MADE IN ROMANIA….?!? CE SA ASTEPTI DE LA CINEMATOGRAFIA ..ROMANEASCA..?!? MERITA : FRUNZA DE AUR : ( CANABISU” TURBAT ) CA ALTCEVA….SLABE SANSE..!!!

  3. horror ?! nici o sansa :))) daca asta ii film de 8,1…ma opresc aici inainte sa vb de cei care dau note la un film cu 5 actori ( din care 3 copii) care s-o filmat in 2 zile maxim …modest rau , o adaptare pentru grupa mare de la gradi

  4. e capra cu trei iezi , la ce fel de adaptare vă așteptați, o mămică tatuata cu silicoane și botic de rață, care avea 3 fii , toți gangsteri , cu tac-su plecat pe lumea cealaltă de la supradozaj care s au mutat Intr o casa noua și cumnatul ei avea o obsesie pentru ea și vine și ii omoară ? Este foarte ok . Fix Ion Creangă, nu l poți cataloga in schimb la horror , mai de grabă o dramă -thriller.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *