Crazy Rich Asians – Asiatici bogați și nebuni (2018)

Crazy Rich Asians – Asiatici bogați și nebuni (2018)

Gen film:
Lansat: 15 Aug 2018
IMDB:
6.9
/
10
-
146,239
voturi
Durata:
120 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 nominalizări Globul de Aur. Alte 13 premii & 60 nominalizări

Filmul o urmărește pe Rachel Chu din New York care își însoțește iubitul, pe Nick Young, la nunta celui mai bun prieten al lui care are loc în Singapore. Bucuroasă să viziteze Asia pentru prima dată, dar emoționată că va întâlni familia lui Nick, Rachel este complet luată prin surprindere când află că Nick i-a ascuns niște detalii importante din viața lui. Se pare că este fiul uneia dintre cele mai bogate familii și unul dintre cei mai căutați burlaci din Singapore. Rachel devine o țintă printre cunoștințele familiei, iar mama lui Nick nu este de acord cu relația fiului. În scurt timp, devine clar că deși banii nu pot cumpăra dragostea, pot complica lucrurile.

Constance Wu
Constance Wu
Rachel Chu
Henry Golding
Henry Golding
Nick Young
Michelle Yeoh
Michelle Yeoh
Eleanor Sung-Young
Gemma Chan
Gemma Chan
Astrid Leong-Teo
Lisa Lu
Lisa Lu
Shang Su Yi
Awkwafina
Awkwafina
Goh Peik Lin
Harry Shum Jr.
Harry Shum Jr.
Charlie Wu
Ken Jeong
Ken Jeong
Goh Wye Mun

11 comentarii la “Crazy Rich Asians – Asiatici bogați și nebuni (2018)

 1. „Crazy Rich Asians”…o poveste de dragoste moderna prezentata in luxul si opulenta lumii asiatice…uneori impinsa pana la extreme, acolo unde kitsch-ul respira vesel prin toti porii.
  Peisajele sunt de vis, povestea curge lin, totul prinde culoare si sens atunci cand esti bogat.
  Si totusi …singurul numitor comun care leaga intr-un fel lumea celor bogati de restul lumii sunt dramele personale prin care trece fiecare personaj. S-a dorit un final fericit pentru a multumi pe toata lumea.
  Realitatea insa este cu totul alta, in lumea asiatica exista sistemul castelor, cel mai structurat organism politic, social și religios care impiedica „amestecarea”…
  Aici se doreste o depasire a acestor cutume existente, o viziune moderna asupra relatiilor interumane intr-o societate inchisa.
  Multumesc, cu recunostinta!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *