David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

Gen film:
Lansat: 28 Sep 2020
IMDB:
8.9
/
10
-
154
voturi
Durata:
83 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Un moderator își povestește viața și istoria evoluției vieții pe Pământ, plângând deopotrivă pierderea locurilor sălbatice și oferind o viziune pentru viitor.

9 comentarii la “David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

 1. Trebuie să-l mai vadă decidenții Lumii. Ei trebuie să corecteze tot…exploatările agresive, nesustenabile, reducerea NATALITĂȚII nu OMORÂREA NOASTRĂ! Omenirea poate fi educată să se hrănească diferit, dar nu cu plante crescute în cuburi nutritive la lumina neoanelor! De la asemenea plante și modificate genetic, omenirea se duce în prăpastie din cauza bolilor metebolice. Țăranul știe cum să facă rotația culturilor, cum să taie din pădure câte un lemn…Guvernanții fac toate greșelile voit. Până Când? Și da, natura își urmează cursul ei… se poate scutura de acestă specie parazită într-o clipă! Mulțumim, acest film poate trezește conștiințe!!

  1. Ai dreptate !Desi taranii nostri nu stiau atatea cate stim noi faceau mai bine decat noi(cei de la oras) multe!
   Prin permacultura putem inversa schimbarea climei in acelasi timp in care aducem mancare sanatoasa nu plina de chimicale!
   Daca nu actionam nu ajungem nicaieri!
   Avem nevoie de schimbare!
   Hai sa schimbam ceva in Romania!

 2. UN FILM MINUNAT. AR TREBUI SA FIE VIZIONAT DE TOATĂ PLANETA. POATE , MĂCAR O PARTE DIN NOI SA REALIZAM ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM ÎN RITMUL ACESTA.

 3. Merita vizionat!!Un punct de vedere care trebuie cunoscut si sustinut.Multumiri realizatorilor,in special domnului David Attenborough pentru munca de-o viata !!

 4. Sa nu uităm că suntem 8 (opt) miliarde de oameni și in continuă creștere. Chinezii au început controlul demografic și tot Occidentul ia ostrocizar. Soluția: Controlul demografic dar se pare că este mult prea târziu.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *