Demonic (2021)

Demonic (2021)

Gen film:
Lansat: 20 Aug 2021
IMDB:
4.3
/
10
-
4,897
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

O tânără femeie dezlănțuie demoni terifianți atunci când forțele supranaturale care stau la baza unei rupturi vechi de zeci de ani între mamă și fiică sunt dezvăluite fără milă.

8 comentarii la “Demonic (2021)

  1. foarte misto filmul……m-a tinut in suspans pana la capat, original si interesant…..nu va luati dupa nota imdb, e total idioata, ratam multe filme foarte bune daca ma luam dupa nota .

  2. Filmul este ok, ideea filmului nu se poate numii geniala, dar plina de diferite stari, elementul de groaza e prezent pe mare parte din film, deci daca cauti ceva horror sa te astepti sa iti placa acest film. Daca esti ca mine si urasti caracterele idioate, in special cand sunt principali si cum filmul nu s-a terminat inca si deja scriu comentariu, de altfel prima oara cand fac asa ceva, e din cauza idioteniei actritei principale sau a caracterului pe care il joaca. In rest filmul merita o nota solida de 7, elemente inovatoare si un fir narativ ce merge in mai multe directii, nebazandu-se doar pe un singur element . Enjoy then.

  3. Bunicel, nu extraordinar🙂 Se pare că filmele gen din anii 70′-90′ sunt mai reușite decât astea făcute mai recent…. o notă, un 7 din 10

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *