Desert Flower – Floarea deșertului (2009)

Desert Flower – Floarea deșertului (2009)

Gen film:
Lansat: 24 Sep 2009
IMDB:
7.4
/
10
-
11,793
voturi
Durata:
120 minute
Rating: N-15
Premii:
3 premii & 2 nominalizări

Un coridor din sediul new-yorkez al Națiunilor Unite. O tînără femeie încearcă să se calmeze: Waris Dirie urmează să țină primul ei discurs în fața Națiunilor Unite. A străbătut un lung drum. Ca într-un basm, Waris, născută în Somalia, a devenit unul dintre cele mai căutate manechine ale lumii. Provenită dintr-o familie de crescători de capre nomazi, drumul fascinant al lui Waris a călăuzit-o din deșerturile Africii de Nord pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă. La 13 ani a fugit din fața unui măritiș forțat și a rătăcit prin deșert zile în șir înainte de a ajunge în capitala Mogadishu. Rudele au trimis-o la Londra, să fie servitoare în ambasada Somaliei, unde și-a petrecut anii adolescenței fără să apuce să învețe să citească.

Liya Kebede
Liya Kebede
Waris Dirie
Meera Syal
Meera Syal
Pushpa Patel
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Harold Jackson
Timothy Spall
Timothy Spall
Terry Donaldson
Lucrezia Phantazia
Lucrezia Phantazia
Girl in Boardinghouse

11 comentarii la “Desert Flower – Floarea deșertului (2009)

  1. Slab, mult prea slab comparativ cu cartea, primul volum mai exact. Urmeaza inca doua carti, Desert Dawn si Daughters of the desert.

  2. Sunt asa de multe lucruri de spus despre acest film. Aceasta dramatica poveste și crudul adevăr. Un film de nota 10 care lasă multe semne de întrebare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *