Dune: Part Two – Dune: Partea II (2024)

Dune: Part Two – Dune: Partea II (2024)

Lansat: 01 Mar 2024
IMDB:
8.8
/
10
-
289,925
voturi
Durata:
166 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.

Timothée Chalamet
Timothée Chalamet
Paul Atreides
Zendaya
Zendaya
Chani
Rebecca Ferguson
Rebecca Ferguson
Lady Jessica Atreides
Josh Brolin
Josh Brolin
Gurney Halleck
Austin Butler
Austin Butler
Feyd-Rautha Harkonnen
Florence Pugh
Florence Pugh
Princess Irulan Corrino
Dave Bautista
Dave Bautista
Beast Rabban Harkonnen

19 comentarii la “Dune: Part Two – Dune: Partea II (2024)

  1. Asteptare lunga care nu a meritat…Vorba multa, actiune putina… erau asteptari mari de la acest film dar se pare ca nu le-a iesit nimic.

  2. Daca primul ti s-a parut o panarama de ce te-ai mai uitat la al doilea? Stick to MCU, stii ce zic?!

    Povestea e buna, actorii joaca bine, efectele vizuale sunt la inaltime, eu l-am vazut la cinema si nu regret, e o diferenta sa-l vezi pe un ecran mare cu surround fata de un ecran de laptop sau tv. Sunt 2 faze in film care mi-au placut cel mai mult (spoilers follow): prima – intrarea lui Paul in templu si discursul ce urmeaza; a doua – uciderea baronului Vladimir Harkonnen. Coloana sonora e de exceptie 🙂

    1. Fiecare are parerea sa,insa noi cei ce santem simpli consumatori de filme si nu critici de cinematografie e altceva .Faptul ca se aude bine ,ca dau bine efectele speciale ,imagine premium ,regie de top ,sunet perfect e pentru profesionisti in cinematografie ;pentru mine ,cat si pentru multi altii e importanta povestea ,ceea ce-mi transmite ,ideea sau ceva cu ce raman in timp.De ce credeti ca Pe aripile vantului,sau Cassablanca,Tacerea Mieilor etc ba chiar si AVATAR ne place…chestii de gust ,sau conspiratii la nivel inalt .Daca vine o persoana ,,influenta,, si da o nota mare …chiar credeti ca merita? cei drept nici prost nu e filmul ,dar nici cei ce l-au votat,si l-au ridicat postandu-l in 2024 ,sa nu fie pe picior de egalitate cu Openhaimer …o alta rahateala istorica de 3 ore .

  3. Am mai vazut filme proaste la viata mea dar asta le depaseste pe toate,nota de pe imdb este o gluma proasta,parca au votat copiii de gradinita.

  4. Unul din cele mai bune filme SF din ultimii ani.Superb, un film bun din toate punctele de vedere, distributie, efecte speciale, sunet…tot la superlativ! Wow!

  5. am asteptat versiunea in engleza , l-am putut vedea la cinema pe teritoriul spaniei dar baietii astia traduc filmele , se pierde toata esenta filmului zic eu cand il traduci , pentru mine sincer e o opera de arta , il ador ! te atrage in lumea lor , la munca timp de cateva zile nu vorbeam cu nimeni in mintea mea eram prezent acolo , imi place cum isi joaca rolu paul , se vede ca traieste momentul se simte si in voce

  6. Fiecare are parerea sa,insa noi cei ce santem simpli consumatori de filme si nu critici de cinematografie e altceva .Faptul ca se aude bine ,ca dau bine efectele speciale ,imagine premium ,regie de top ,sunet perfect e pentru profesionisti in cinematografie ;pentru mine ,cat si pentru multi altii e importanta povestea ,ceea ce-mi transmite ,ideea sau ceva cu ce raman in timp.De ce credeti ca Pe aripile vantului,sau Cassablanca,Tacerea Mieilor etc ba chiar si AVATAR ne place…chestii de gust ,sau conspiratii la nivel inalt .Daca vine o persoana ,,influenta,, si da o nota mare …chiar credeti ca merita? cei drept nici prost nu e filmul ,dar nici cei ce l-au votat,si l-au ridicat postandu-l in 2024 ,sa nu fie pe picior de egalitate cu Openhaimer …o alta rahateala istorica de 3 ore .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *