Evil Dead Rise – Cartea morților: Posesie demonică (2023)

Evil Dead Rise – Cartea morților: Posesie demonică (2023)

Gen film:
Lansat: 21 Apr 2023
IMDB:
7.1
/
10
-
33,984
voturi
Durata:
96 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Mutând acțiunea din pădure înapoi în oraș, Cartea morților: Posesie demonică spune o poveste întortocheată a două surori înstrăinate a căror reuniune este întreruptă de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar variantă posibilă a unei familii.

24 comentarii la “Evil Dead Rise – Cartea morților: Posesie demonică (2023)

  1. 🙂 RECOMAND!!! Bun 😀 . ..9,00 …Felicitari 😀 nu mai trebuie sa merg la cinema 😀 le vad aici, multumesc frumos!!!!!!! <3

  2. Super filmul. Horror cum era odata. N-am mai vazut un film asa demult. In ziua de astazi numai filme asa zise horror dar sunt niste petarde facute pe buget redus de niste incapabili. Multumim! Recomand.

  3. Filmul nu este de groaza mai degrabă violent și mult sânge din păcate tot seria originala este mai buna cele cu Bruce campbell

  4. Inspirat dupa -The Evil Dead din 1981-care a fost mult mai bun la timpurile acelea ,vorbeam cu prieteni numai dormea unul citeva nopti ,dupa vizionare Ș))))).

  5. Doamne, ce film 😐 Pentru genul lui e foarte bun, mesajul transmis e foarte clar: NU DESCHIDE CUTIA PANDOREI(doar sora i-a spus baiatului), insa diabolicul, violenta si cruzimea unor secvente sunt peste masura 🙁 Sa pui o fetita sa joace si sa asiste la niste scene atat de ingrozitoare..pfaai 😐 Te trec fiorii.. M-a surprins,placut, paradoxal, secventa cand ea, mai mica, il consoleaza pe fratele mai mare 😐 Ca sa vezi ce inseamna puritatea si inocenta… Ma repet, bun filmul pt. genul din care face parte, transmitand mesajul destul de clar dar prea, prea infioratoare si ingrozitoare unele scene..

  6. Nicidecum ca altadata…previzibil si plin de clisee…proclama, ca si Exorcistul lui peste de Papa, moartea genului horror…ptr cunoscatori, rezervat sa nu jignesc cinefilii anteriori, recomand, din noul val, Antlers si Malum…iar din vechea garda, Rec, Rec 2(nu 3, 4, sau Quarantine, iar de seria Evil Dead s a vorbit anterior mie).

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *