Expend4bles – Expendables 4: Eroi de sacrificiu (2023)

Expend4bles – Expendables 4: Eroi de sacrificiu (2023)

Lansat: 22 Sep 2023
IMDB:
5.0
/
10
-
9,145
voturi
Durata:
103 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.

20 comentarii la “Expend4bles – Expendables 4: Eroi de sacrificiu (2023)

  1. Nu ma asteptam la altceva… Un scenariu infect, replici fortate si/sau rasuflate, actori care bineinteles ca nu-si pot arata valoarea cu un asemenea scenariu. Jalnic! Nota 4!

  2. adevarul este ca e slab rau ….actori mari cu replici jenant de proaste , actiune cateodata plictisitoare , scene care te fac sa te intrebi daca vrei sa continui vizionarea sa u sa cautial film . filmul in general ar putea fi ok dar considerand cine joaca , e un mare rahat . megan fox e absolut penibila in anumite scene si replici ( clar te face sa ai ganduri perverse ca intotdeauna ) dar a fi super sexy nu inseamna ca esti si un actor bun….si ea aici e lamentabila.

  3. complet dezamagitor, nici nu se compara, in cea mai mica masura, cu celelalte 3 partii. toti membrii groupului, au devenit batran,uriti, fara energie. fara vlaga. fara chef, subiectul, repetat, rasuflat, plictisitor, obositor, banal, penibil, scenariul, e atat de penibil, ca daca cineva nu stie, crede ca, e scris de un copil, de 12 ani. dolph landgren, e atat de batran, si plictisit, ca exact arata ca matusa mea 80 anii. stalone ca aproape ca a lipsit din intregul film, si a reaparut, numai la sfarsitul filmului, banuiesc ca, nici el nu avea chef de a juca in film. au adus pe megan fox, cu scopul, ca o femeie, poate, mai schimba atmosfera, intens masculina a filmului, dar degeaba. si joaca, prost, si dezamagitor. chiar copilul meu de 11ani, a ghicit ca stalone, nu a murit, si o sa reapara, la sfarsitul filmului.(scenariul e atat de banal si previzibil) e un film, pentru copii, categorie de varsta 10-12 anii, si nimic altceva. decadere a inceput. din partea 3-a cand au adus pe actorii astia tanar, si ne experimentati, si in partea asta, decadere a ajuns, la varf. nota 3 nu mai mult.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *