Fantastic Beasts and Where to Find Them – Animale fantastice şi unde le poţi găsi (2016)

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Animale fantastice şi unde le poţi găsi (2016)

Lansat: 18 Noi 2016
IMDB:
7.4
/
10
-
313,927
voturi
Durata:
133 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 14 premii & 51 nominalizări

Animale fantastice şi unde le poţi găsi o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Eddie Redmayne
Eddie Redmayne
Newt Scamander
Colin Farrell
Colin Farrell
Percival Graves
Katherine Waterston
Katherine Waterston
Porpentina "Tina" Goldstein
Dan Fogler
Dan Fogler
Jacob Kowalski
Alison Sudol
Alison Sudol
Queenie Goldstein
Jon Voight
Jon Voight
Henry Shaw Sr
Ron Perlman
Ron Perlman
Gnarlack
Johnny Depp
Johnny Depp
Gellert Grindelwald

13 comentarii la “Fantastic Beasts and Where to Find Them – Animale fantastice şi unde le poţi găsi (2016)

  1. actiune de la inceput pana la sfarsit, pe fond amuzant imagini despre o lume fantastica si misterioasa …, ce mai toate ingredientele pentru un 7. Mi-a placut. As urmari ore intregi aceasta poveste

    1. Cu sufletul la gură și popcornul în mână, merită vizionata acestă poveste fantastică. Fantezie,umor si puțină adrenalina…un 8 bine meritat.

  2. Un film greoi, daca este pentru copii nu vad cum l-ar urmari pana la capat. Imaginatie bolnavicioasa si actiuni fara noima. Nu mi-a placut pentru ca este prea incarcat cu imagini fantastice, actiune rapida si greu de urmarit.

    1. Din punctul meu de vedere, este un film care îmi pare rau că s-a terminat, mi-aș dori sa fie un serial de cel puțin 100 de episoade. Dar asta e, ne mulțumim și cu acesta, plus partea a doua.
      Un film foarte frumos pentru cei care gustă genul 👍

  3. daca nu ar avea atatea accente woke ar fi si mai tare..cred k e printre ultimile filme reusite de US…ce se face de 2-3 ani incoace nus unt altceva decat mari porcarii..da ma rog filmul e de un 7-8…e mai bun ala cu Grindenvald care e partea 2 … lasand la o parte elementele WOKE..filmul e ok, genul fantasy din cauza politrucilor din industrie a atins apogeul in urma cu 4-5 ani…acum totul e o umbra a trecutului care nu mai poate genera sentimentele pe care acest film le face…pacat…sper ca cinematografia europeana sau de ce nu estica sa lase deoparte porcaria asta de politica si sa faca filme bune nu porcarii cu political corect, gender issues, race, inclusion, diveristy, etc….

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *