Flightplan – Jurnal de bord (2005)

Flightplan – Jurnal de bord (2005)

Gen film:
Lansat: 23 Sep 2005
IMDB:
6.3
/
10
-
136,675
voturi
Durata:
98 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 6 nominalizări

În avionul de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confruntă cu cel mai cumplit coșmar al oricărei mame când fetița ei Julia (Marlene Lawston) dispare în timpul zborului. Kyle este distrusă emoțional de moartea neașteptată a soțului ei, iar acum se luptă să demonstreze echipajului și pasagerilor suspicioși că nu are halucinații, în vreme ce nici ea nu mai știe dacă nu cumva își pierde mințile. Deși nici căpitanul Rich (Sean Bean), nici polițistul de la bord Gene Carson (Peter Sarsgaard) nu pun în discuție afirmațiile văduvei îndurerate, toate dovezile indică faptul că fetița nu a urcat la bordul avionului, ceea ce duce la paranoia și neîncredere din partea pasagerilor și a echipajului. Singură, Kyle nu se poate baza decât pe instinctul și inteligență ei pentru a rezolva misterul și a-și regăsi fetița.

8 comentarii la “Flightplan – Jurnal de bord (2005)

  1. !!!! SUPER FILMUL !!!! Nu stiu cum de l-am ratat pana acuma ….mai ales ca Jodie Foster e una dintre putinele mele actrite feminine favorite ( mega rolul facut in „Tacerea Mieilor”) Nota mare si recomand cu caldura.
    PS 1 NICIODATA sa nu subestimezi instinctul unei MAME ….never ever
    PS 2 trasa de coada ca NU EXISTAU inregistrari video de la imbarcare ..avion etc. Dar ma rog … se ducea toata actiunea la draqu 😉 si nu mai era filmul
    PS 3 ….nu ca ma dau dastept …dar am simtit ca e ceva putred in Danemarca (sic) in legatura cu …. …. ….
    Vizionare placuta si multumim de upload admin !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *