Freedom Writers – Jurnalul străzii (2007)

Freedom Writers – Jurnalul străzii (2007)

Gen film:
Lansat: 05 Ian 2007
IMDB:
7.6
/
10
-
61,482
voturi
Durata:
123 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 1 nominalizare

Regizorul Richard LaGravenese aduce în prim-plan proiectul „The Freedom Writer’s Diaries: How a Teacher and 150 Teens Used Writing to Change Themselves and the World Around Them”, scris de profesoara Erin Gruwell, împreună cu elevii ei. Ceea ce încep să scrie elevii „periculoși” este o odisee împotriva ignoranței, a neînțelegerii și a forțelor negative din propriile vieți, ce le va deschide ochii și-i va învăța să devină eroii propriilor vieți.

Hilary Swank
Hilary Swank
Erin Gruwell
Scott Glenn
Scott Glenn
Steve Gruwell
Imelda Staunton
Imelda Staunton
Margaret Campbell
Patrick Dempsey
Patrick Dempsey
Scott Casey
Mario
Mario
Andre Bryant
Robert Wisdom
Robert Wisdom
Dr. Carl Cohn

18 comentarii la “Freedom Writers – Jurnalul străzii (2007)

  1. Sa nu uitam ca in America peste 20 000 000 milioane de oameni locuiesc in CANALE si peste 50 000 000 milioane de milioane de oameni locuiesc in GHETOURI, CONTAINERE si ORASE de CARTON. Acesta inseamna capitalism ce dateaza din Grecia Antica si Imperiul Roman, Inainte de Hristos.
    Acest film ne prezinta situatia reala din America si tot ce atinge America Capitalista se usuca ( vezi ROMANIA; UKRAINA etc ).

  2. Da. Un film foarte bun.Este foarte educativ pt profesorii noștrii cei formați pe vremea lui Ceașcă,care au mentalitatea despre învățământ mai învechită cu anumite stereotipuri despre cum ar trebui să fie un sistem de învățământ.Nu e greșit să aplici o programă școlară stabilită de ministerul învățământului dar ar trebui să fie acceptat și noul mod de predare al profesorilor care sunt proaspeți în sistemul de învățământ,chiar dacă pe alocuri mai sunt și câteva excepții de la regulă.La urma urmei tot ce contează este ca elevul să știe și să aplice mai departe tot ceea ce a învățat în cei 12 ani de școală și de ce nu cei 4,5,sau 6 ani de învățământ superior.Poate așa vom avea generații de oameni cu mai multă educație și vor vrea să facă ceva mai bun pt țara lor.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *