Gabriel’s Rapture: Part 3 (2022)

Gabriel’s Rapture: Part 3 (2022)

Gen film:
Lansat: 12 Aug 2022
IMDB:
6.9
/
10
-
151
voturi
Durata:
122 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În cel de-al șaselea episod al seriei Gabriel’s Inferno, Julia se ocupă de consecințele plecării lui Gabriel, în timp ce Gabriel pornește într-o călătorie de autodescoperire.

3 comentarii la “Gabriel’s Rapture: Part 3 (2022)

  1. Asteptam o partea a 3 a cu mult mai buna decat celelalte 2, dar a fost sub orice critica, super , super plictisitor, nu stiu cum am rezistat sa-l vad… nu am nota pentru el , nu exista.

  2. Superb! Mult mai profund… s a atins latura sensibilă… spirituală… omul nu este numai carne, ci și suflet și duh. Această trinitate a omului este de fapt un întreg… când partea spirituală din om este exclusă, este ca atunci când îți lipsește unul dintre organele cele mai importante. Pt că omul, fără spirit ( duh) nu există… Dumnezeu a suflat în nări omului suflare de viață și astfel omul a devenit un suflet VIU ( Facerea sau Geneza 2:7) . E unul dintre cele mai bune și profunde filme de dragoste care exprimă nu doar partea carnală ( erosul) , într-un mod atât de plăcut ( respect, bun simț) cât și cea mai sensibilă și profundă parte din om, spiritul lui. A iubi, nu înseamnă ”eros”, ci două suflete devenind unul.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *