Gata Oricând!: partea întâi – Eroii de la podul Jiului (2022)

Gata Oricând!: partea întâi – Eroii de la podul Jiului (2022)

Gen film:
Lansat: 02 Dec 2022
IMDB:
8.3
/
10
-
51
voturi
Durata:
94 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române.

Liviu Cheloiu
Liviu Cheloiu
Comisarul Popilian
Daniel Nuță
Daniel Nuță
Fane Nebunu'

9 comentarii la “Gata Oricând!: partea întâi – Eroii de la podul Jiului (2022)

  1. Este un film bun,care incearca sa strecoare macar un ”pic” de mandrie natioanal si patriotism in sufletele noastre. Nu este de ratat acest film!

    1. Imagine – impecabil
      Sunet- nota 10
      Muzica -mai rar in filme romanesti spre deloc
      Actori- copiii jos palaria
      Poveste- 10
      Scenariu – 7
      Regie- 7
      Una peste alta un film bun. Nu stiam de intamplare si asta e marele plus.

  2. Foarte bun! Subiectul filmului este o pagina de istorie adevărată! O lecție eroică despre care nu se mai invață în școală! Doar și numai pentru faptul că filmul este făcut după fapte reale, merită vizionat! Pentru că regizarea este oarecum în genul anilor *70-*80, d-aia puștimea obișnuită cu filme realizate pe calculator cu efecte speciale nu prea mai apreciază genul ăsta! Și asta se vede in unele reacții postate aici…

  3. A fost bun in unele momente, dar pe bune acum, cel putin de la jumatatea filmului a lasat de dorit. Momente dramatice stricate si tratate prost, tipic filmelor romanesti……. nota e uriasa in comparative cu ce a livrat filmul….

  4. WOOOOOW. Un film romanesc extraordinar, nu va luati dupa comentariile proaste. O sa traiti fiecare clipa…are tot ce-i trebuie. Minunat si jocul actorilor si regia si imaginea si sunetul. Extraordinar. A meritat fiecare secunda.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *