Generation War – Mamele noastre, părinții noștri (2013)

Generation War – Mamele noastre, părinții noștri (2013)

Gen film:
Lansat: 01 Mar 2013
IMDB:
8.5
/
10
-
18,087
voturi
Durata:
270 minute
Rating: N-15
Premii:
22 premii & 8 nominalizări

Berlin, iunie 1941, cu câteva zile înainte de invazia Imperiului German în Uniunea Sovietică, cinci tineri cu mintile pline de planuri și speranțe pentru viitor trebuie să se confrunte cu realitatea dură a războiului. Cei cinci, William (Volker Bruch), Friedhelm (Tom Schilling), Charlotte (Miriam Stein), Greta (Katharina Schüttler) și Viktor (Ludwig Trepte) petrec ultima oară împreună înainte ca fiecare dintre ei să apuce pe drumuri diferite. William și Friedhelm intră în serviciul militar și sunt soldați mai mult sau mai puțin convinși, Greta ar dori să ajungă un star ca Marlene Dietrich, Charlotte vrea să lucreze ca asistenta medicala pentru a servi liderilor și țării, iar Viktor, evreul, se confruntă cu refuzul părinților de a părăsi Germania, fiind ajutat în cele din urmă de Greta pentru obținerea documentelor necesare. Ca ei și alte milioane de oameni au vrut să fie eroi, dar nici unul dintre ei nu și-ar fi putut imagina ce va face războiul atât din viața lor cât și a celorlalți semeni.

Volker Bruch
Volker Bruch
Wilhelm Winter
Tom Schilling
Tom Schilling
Friedhelm Winter
Ludwig Trepte
Ludwig Trepte
Viktor Goldstein
Miriam Stein
Miriam Stein
Charlotte

10 comentarii la “Generation War – Mamele noastre, părinții noștri (2013)

  1. Fimul este excelent doar ca din prima parte nu am reusit sa vad ultima jumatate de ora, blocat. la fel si jumatate din episodul 3 , nu stiu ce se intampla, multumesc pentru munca depusa

  2. Cel mai bun film dpdv istorie, psihologie, dramă și acțiune! Deloc siropos, deloc plictisitor! Merită nota 1 milion! Felicitări echipei care a realizat un asemenea film !!!!!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *