God’s Not Dead: We the People (2021)

God’s Not Dead: We the People (2021)

Gen film:
Lansat: 11 Noi 2021
IMDB:
4.4
/
10
-
833
voturi
Durata:
110 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Reverendul Dave se apără pe sine și pe un grup de familii creștine de educație la domiciliu după o inspecție a unui oficial guvernamental.

6 comentarii la “God’s Not Dead: We the People (2021)

  1. Film de propagandă fundamentalist-cre(ș)tină făcut, evident, de mafia pocăiților din America imperialistă, patria fundamentalismului cre(ș)tin. Util de văzut, fiindcă arată cum funcționează mafia pocăiților și cum sabotează ea Statul laic și instituțiile sale democratice bazate pe principiul sănătos al neutralității, imparțialității și echidistanței religioase, de asemenea cum îi îndobitocește mafia pocăiților pe copii de mici prin homeschooling, transmițându-le o educație nesănătoasă, bazată pe concepții retrograde, mistico-religioase, ultrareacționare, ultraconservatoare, sexism, discriminare și incorectitudine politică și, mai ales, cum pătrunde această mafie religioasă în toate sistemele și instituțiile Statului: în învățământ (cei cu homeschoolingul), în sănătate (medicul retrograd care îndeamnă la rugăciune), în justiție etc. Numai cunoscând bine răul te poți apăra eficient de el și îi poți face atenți și pe cei din jur.

  2. Din contra , este vorba de lupta comunitatilor crestine cu un sistem laic corupt, ce vrea sa-si impuna principiile sale nesanatoase si imorale in educatia a copiilor.

    1. America, un sistem homosexual care are ca scop scoaterea credinței in afara legii, cu toate astea acest film este unul cât se poate de real, bazându-se in mare parte pe comunitățile religioase puse la încercare de către guvern.

  3. Impresionant, cu o incarcatura psiho-emotionala foarte mare ! Pastorul David, un adevarat exemplu de luptator si aparator al adevarului, jos palaria ! Un film care ar trebui sa te „miste pe interior”; de fapt intreaga serie incepand cu cel din 2014 ar trebui urmarita cu mare luare-aminte si de tineri, dar in special de cei care vor sa profeseze in Drept sau in domenii cheie precum Educatie sau Sanatate.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *