Goodfellas – Băieți buni (1990)

Goodfellas – Băieți buni (1990)

Gen film:
Lansat: 21 Sep 1990
IMDB:
8.7
/
10
-
818,246
voturi
Durata:
146 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu Oscar. Alte 43 premii & 37 nominalizări

1955 – Mafiotul Truddy se ocupă de micuţul Henry. Acesta va lucra pentru el, va face trafic cu ţigări şi nu numai. Arestat, poliţia este mituită iar „copilul” revine în afaceri. Anii trec….. Paulie este la conducerea mafioţilor. Jimmy cu Tommy şi Henry devin recuperatori ai Mafiei. Henry merge cu Jimmy la femei, ca acesta să o cucerească pe evreica , Karen. Henry se însoară cu Karen şi au doi copii. 1970 – un mafiot al altui clan, este ucis iar cadavrul este ascuns. Henry ăşi ia amantă pe Janice Rosi, se ceartă cu Karen iar Mafia intuieşte problema şi-l cheamă la raport, pentru afacerile amoroase şi nu numai.

Ray Liotta
Ray Liotta
Henry Hill
Robert De Niro
Robert De Niro
James Conway
Joe Pesci
Joe Pesci
Tommy DeVito
Lorraine Bracco
Lorraine Bracco
Karen Hill
Paul Sorvino
Paul Sorvino
Paul Cicero
Frank Sivero
Frank Sivero
Frankie Carbone
Tony Darrow
Tony Darrow
Sonny Bunz
Mike Starr
Mike Starr
Frenchy

13 comentarii la “Goodfellas – Băieți buni (1990)

    1. Inspirat din fapte reale !! De tinut minte ca omul pe care l hranesti, e primul care iti da la cap ! Ma refer la Ray Liotta! Din punctul meu de vedere filmul e capodopera! Nota 10!

  1. e a 9 oara cand vad filmul asta si nu ma satur de el…cel mai bun film al lui Ray Liotta, de Robert si Joe nu mai zic…nota 10.
    Multumesc adminilor.

  2. ce pocarie..sa glorifici violenta si gangsterismul ! daca as fi joe pesci mi as trage un glont in cap, macar ceilalti au mai facut si alte roluri, dar pe el numai astea il prindeau. martin scorsese, da, e clar un regizor bun, dar ce o fi in capul lui…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *