Hiroshima (1953)

Hiroshima (1953)

Gen film:
Lansat: 16 Mai 1955
IMDB:
7.6
/
10
-
326
voturi
Durata:
104 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Filmul prezintă bombardamentul de la Hiroshima și consecințele oribile care au urmat după detonarea unei bombe atomice asupra oamenilor pentru prima dată în istorie.

4 comentarii la “Hiroshima (1953)

  1. Impresionant ! Filmul mi-a amintit ca americanoizii, acest cancer planetar (cei care conduc USA, nu poporul) au fost singura putere care a testat bombele atomice germane (micutul si grasutul) pe oamenii nevinovati, iar acum au testat si inca testeaza bombele biologice. Omenirea ar fi mult mai buna, daca aceste satane ar disparea de pe planeta.

  2. Japonezii nu mentioneaza in acest film de propaganda cate sute de mii, poate milioane de oameni nevinovati au masacrat cu o cruzime animalica, incepand de prin 1936 in China..Lectia primita a dost o consecinta aproape fireasca si necesara, care a determinat Japonia sa isi revizuiasca total filozofia..As zice daca as fi cinic ca li s+a facut un mare bine, de vreme ce au evoluat brusc din Evul Mediu in care inca se zbateau mental in epoca moderna, intrecand chiar si America..Altfel, bineinteles ca a fost ingrozitor ce s+a intamplat si de neinteles si neconceput in vremea noastra…ca intregul razboi de fapt, declansat de niste nebuni iresponsabili..Dumnezeu sa ii odihneasca pe bietii nevinovati..

  3. mike cita dreptate ai. piloti americani doboriti deasupra Jponiei erau executati! comportamentul japonezilor incepind cu 1936 a fost de un nzism dus la maximum.

  4. Pana la urma, vinovati de razboi au fost tot americanii. Impreuna cu englezii si restul tarilor „civilizate” care au colonizat Asia si Africa. Atacul japonez de la 7 decembrie 1941 a venit ca o consecinta a politicii externe a SUA. Ce a rezultat? A rezultat un razboi mondial mult dorit atat de SUA cat si de Anglia. Ce bine ca acum nu mai exista colonisti. Acum exista „investitori”.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *