I Origins (2014)

I Origins (2014)

Gen film:
Lansat: 19 Sep 2014
IMDB:
7.4
/
10
-
103,624
voturi
Durata:
106 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 3 nominalizări

Doctorand în domeniul biologiei moleculare, Ian Gray (Michael Pitt) rămâne fascinat de femeia misterioasă, Sofi (Astrid Bergès-Frisbey), ai cărei ochi îi fotografează în timpul unei petreceri. Deși aceasta dispare fără ca Ian să-i afle identitatea, tânărul om de știință, printr-o serie de coincidențe și întâmplări neobișnuite, ajunge să o regăsească. Cercetarea sa academică- discreditarea teoriei creaționiste prin noi dovezi ale evoluției ochiului uman, îl conduce la o descoperire importantă, însă providența îl aruncă într-un joc al căutării la capătul căruia răspunsul s-ar putea să nu fie cel așteptat.

Michael Pitt
Michael Pitt
Ian Gray
Archie Panjabi
Archie Panjabi
Priya Varma
Cara Seymour
Cara Seymour
Dr. Jane Simmons
Venida Evans
Venida Evans
Margaret Dairy
William Mapother
William Mapother
Darryl Mackenzie

11 comentarii la “I Origins (2014)

  1. Doamne, dumnezeule, este exact ce a declarat Stephen Hawging cand a fost intrebat ce crede despre viata de apoi. Concluzia si explicatiile sale au fost terifiante. Exact ca aici.

    1. Un film perfect! Recomand pasionatilor de film. Chiar te pune pe ganduri. Imbina stiinta cu spiritualitatea. Ce ai face tu ai primi toate dovezile care ti-ar demonstra ca spiritualiatatea e mai puternica decat stiinta?

  2. nu inteleg de ce ochiul uman e considerat cel mai complex? ce sa mai zicem de ochii pasarilor rapitoare? sau de ochii serpilor care vad in infrarosu?

    am renuntat dupa 27 de minute, imi pare rau, nu vad sensul filmului.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *