I, Robot – Eu, Robotul (2004)

I, Robot – Eu, Robotul (2004)

Gen film:
Lansat: 16 Iul 2004
IMDB:
7.1
/
10
-
464,736
voturi
Durata:
115 minute
Rating: AG
Premii:
O nominalizare Oscar. Alt 1 premiu & 13 nominalizări

Imaginați-va o lume în care motocicletele rulează singure, roboții dirijează simfonii și fac treburile casnice. În anul 2035, roboții și înalta tehnologie fac parte din viața de zi cu zi, iar oamenii au încredere oarbă în ele. Un singur om face excepție-detectivul Del Spooner (Will Smith). Roboții, denumiți „asistenti domestici automatizati”, fac curățenie în casă, plimbă câinele, fac pe curierii și chiar pe bonele. Orice familie are cel puțin unul, dacă nu chiar mai mulți. Dar dacă, dintr-o dată, încrederea în aceste automate ne este zdruncinată ? Acțiunea filmului are loc într-o perioadă de mari schimbări tehnologice și sociale, în care numărul roboților din SUA este pe cale să se tripleze. Odată cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistenții domestici automatizați tipul NS-5-proporția va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat să facă orice, de la babysitting la gătit și declarații de impozit. Distribuția în masă a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternică companie de pe glob.

Will Smith
Will Smith
Del Spooner
Bridget Moynahan
Bridget Moynahan
Susan Calvin
James Cromwell
James Cromwell
Dr. Alfred Lanning
Bruce Greenwood
Bruce Greenwood
Lawrence Robertson
Chi McBride
Chi McBride
Lt. John Bergin

4 comentarii la “I, Robot – Eu, Robotul (2004)

  1. super film chiar imi doream foarte mult sa-l revad,sunteti cei mai tari felicitari pentru faptul ca postati si filme mai vechi

  2. o temă reluată în destul de multe filme: roboţii se răscoală împotriva oamenilor. Problema neelucidată este de ce roboţii din acest film, în anumite momente, scot sunete întâlnite în filmele cu demoni?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *