In the Heat of the Night – În arșița nopții (1967)

In the Heat of the Night – În arșița nopții (1967)

Lansat: 02 Aug 1967
IMDB:
8.0
/
10
-
62,234
voturi
Durata:
110 minute
Rating: N-15
Premii:
5 premii Oscar. Alte 17 premii & 14 nominalizări

În orășelul Sparta, Mississippi, este găsit cadavrul unui om de afaceri. Șeriful îi ordonă adjunctului Wood să scotocească peste tot în căutarea făptașilor. Wood găsește la gară un tânăr de culoare, îmbrăcat elegant, și hotărăște că el este suspectul de care are nevoie. La secție se descoperă că acesta este Virgil Tibbs, ofițer la Secția Omucideri a poliției din Philadelphia, sosit în oraș pentru a-și vedea mama. Șeriful sudist, incapabil să ducă la bun sfârșit cazul, se vede silit să facă echipă cu mult mai experimentatul ofițer de culoare. Pe măsură ce se apropie de finalul anchetei, cei doi bărbați învață să se prețuiască și să se respecte, înfrângându-și prejudecățile.

6 comentarii la “In the Heat of the Night – În arșița nopții (1967)

  1. ABSOLUT IUBESC FILMUL ACESTA !!!! ABSOLUT !!!! e o capodoperà… l-am vazut de cîteva ori si o sà-l mai revàd..nu are cum sà nu te impresioneze… nu e nimic fals , nimic ” à la Hollywood ” ..un oràsel mic si pràfuit cu oameni sàraci si la portofel si la minte..îmi place modul cum Gillespie rontàie guma de mestecat..îmi place Sidney Poitier … filmul acesta este un Master Pieces…nu degeaba a luat atîtea premii Oscar !!!!

  2. Cu siguranta unul dintre cele mai bune filme facute vreodata.Absolut toate rolurie,chiar si cele mici,interpretate fara cusur.Caractere foarte bine conturate,distributie mai mult decat inspirata,Sidney Poitier ireprosabil dar in opinia mea ,cel care straluceste intradevar este Rod Steiger(Gillespie,politistul)

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *