Întregalde (2021)

Întregalde (2021)

Gen film:
Lansat: 06 Aug 2021
IMDB:
7.7
/
10
-
170
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
3 nominalizări
Trei prieteni care vor să ducă ajutoare umanitare într-o zonă rurală rămân blocați în pădure, ceea ce le pune la încercare noțiunile despre caritate.

11 comentarii la “Întregalde (2021)

  1. femei mai urate n-am vazut in viata, e competitie de urate si afone, penibil film! dupa 10 min te apuca jena si o scarba ce iti strange matele ghem.

  2. pierdere de timp totala nici de plictiseala nu merge, nu are niciun subiect anume, nici actiune, niciun inteles, este o filmare aiurea…. este supracotat acest film ar trebui votat cu 1 pe imdb nu cu 7

  3. Fără cap, fără coadă. Dar vizionabil. Merge de plictiseală. Am trecut prin așa ceva în 2013. Nu am rămas cu mașinile împotmoliți, fusesem vara. Oamenii sunt simpli acolo, în munți, dar primitori. Cât despre limbaj, nu vă mai plângeți. Am crescut la țară și așa se vorbește aproape tot timpul.

  4. Un fel de vlogul saracului… Vai de steua lui de film. Mi-am propus sa-l vad, da’ n-am rezistat si l-am vazut pe sarite.
    Asta e, n-am vointa ( nici de fumat nu m-am lasat.. )

  5. Felicitari ,Radu Muntean si actorilor! Filmul este mai mult decat rezonabil ptr bugetul, presupun, destul de mic. Daca nu intelegi mai nicio traire din acest film, compasiunea si emotiile aferente, atunci da, este un film oribil. Cat despre rautatile scrise mai sus…ce sa zic, astia suntem!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *