Leave the World Behind – Lasă lumea în urmă (2023)

Leave the World Behind – Lasă lumea în urmă (2023)

Gen film:
Lansat: 08 Dec 2023
IMDB:
6.8
/
10
-
148
voturi
Durata:
138 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

O familie închiriază o casă luxoasă pentru a se relaxa, dar escapada ia o turnură sinistră când cei patru devin ținta unui atac cibernetic și doi străini apar la ușă.

35 comentarii la “Leave the World Behind – Lasă lumea în urmă (2023)

  1. o versiune destul de buna a ceea ce s ar intampla in cazul unui asemenea atac cibernetic (sau chiar mai mult)
    Se putea un pic mai plauzibil filmul

  2. O mare porcarie. Castingul e de doi bani. Marii bolnavi ai Hollywood ului continua ecranizarea unor idei bolnavicioase. Vor sa ne obisnuiasca cu „ce va veni” sau ce ce ni se pregateste… Sa nu fim luati prin surprindere.

    1. Înainte să îl vizionez am citit comentariile. Deși majoritatea sunt de părere că este prost, de fapt chiar este interesant și te face sa analizezi cam ce s ar întâmpla cu adevărat.

  3. Fără telefoane GPS Facebook tiktok in special și alte programe nu știm cum sa procedam în caz de urgenta.
    Filmul nu este rău și spune realitatea generației de azi și ce va urma ca fără tehnologie 90% din omenire sunt ca și morții.

    1. cam low budget…cred ca toti banii au fost s-o plateasca pe Julia care a jucat extrem de prost…recomand ” Don’t look up”, tot ciudat, dar mult mai misto..

    1. CORECT!
      Dar majoritatea este formata din gaste care nu au capacitatea intelectuala de a analiza informatiile cotidiene si de a le pune cap la cap ca sa inteleaga.

  4. Cam tampitel. Avioanele cad si navele esueaza pt ca nu au GPS dar masinile Tesla merg singure pt ca subt destul hashtagi imbecili care nu se prind. Filmele secolului XXI, mnah

  5. În anii ’60 în plin război rece America producea filme cu aceeași tematică ,cu actori consacrați (Jack Lemon,Burt Lancaster). Acum ,cu Barack Obama ca producător e ușor de înțeles mesajul de avertizare al filmului…Idee preluată de la scenariile de luptă ale armatei americane și un semnal de alarmă pt.noua generație, lipsa telefonului îi debusoleaza complet…

  6. Mi-a placut filmul. La ce ne asteptam cand digitalizam totul si ne dam viata in primire tehnologiei? Oricand ne putem intoarce la secolul 19. Macar scapam de ratele la banci (hahaha).

  7. Dacă luăm în considerare că filmele de acest gen sunt avertismente pentru viitor, un atac de acest gen este oricând posibil și nici nu e necesar să existe bombe atomice. Oricum, în viitorul apropiat, băncile vor fi atacate, adică tot ce înseamnă conturi bancare

  8. filmul este de fapt un documentar la ceea ce ne asteapta, cine nu a inteles mesajul inseamna ca doarme si mai bine se uita in continuare la stirile tv pe care le intelege mintea lor. Good luck peoples!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *