Libertate (2023)

Libertate (2023)

Lansat: 06 Oct 2023
IMDB:
8.2
/
10
-
468
voturi
Durata:
109 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 2 nominalizări

Pe finalul regimului comunist din România, un milițian încearcă să supraviețuiască după ce este reținut alături de alți oameni bănuiți de legături cu vechiul sistem.

Alex Calangiu
Alex Calangiu
Viorel Stanese
Iulian Postelnicu
Iulian Postelnicu
Lt. Col. Dragoman
Ionuţ Caras
Ionuţ Caras
Nicu Silivas
Alexandru Papadopol
Alexandru Papadopol
Teodor Petrache
Leonid Doni
Leonid Doni
Col. Gradinaru
Andi Vasluianu
Andi Vasluianu
Procuror Socaciu

9 comentarii la “Libertate (2023)

  1. Insfarsit un film romanesc unde injuraturile nu m-au deranjat deloc. Lucrurile s-au petrecut aproximativ asa precum actiunea filmului, putand testimonia, fiind in mijlocul evenimentelor, adica in Sibiu.

  2. din pacate au trecut peste 30 ani ( chiar 35) de la acele evenimente si nimeni nu a aflat adevarul real despre Sibiu si despre intreaga ” Revolutie”…teroristi, intrigationisti si tot ce a insumat peste 1000 morti dupa 22 dec.1989
    Unii stiu, dar prefera s taca si sa duca secretu cu ei in mormant

  3. Opera de arta nepretuita pentru poprul de romani si iubitori de corectiudine si justitie !!!! Au fost disimulati din pacate 🙁 si fara multa incredere adevrata pe toate corpurile de stat ale societatii.Ma intreb pentru cine sau la ce au fost toti soldatii nostrii cei foarte puternici care cica antrenau arabi este adevarat asta pe vremea aceea !!!! Chestia e ca daca au fost chemati in ce scop in ce rol si pentru ce au fost chemati sau daca au fost platati ca mercenari sau ca patrioti sau pacaliti pentru cauza care le ar fi ziso ?!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *