Licence to Kill – Permis pentru crimă (1989)

Licence to Kill – Permis pentru crimă (1989)

Lansat: 14 Iul 1989
IMDB:
6.6
/
10
-
86,771
voturi
Durata:
133 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 nominalizare

Bond revine și, de data aceasta, acționează pe cont propriu. Aflat în vacanță în Florida Keys, agentul 007 urmează să fie cavaler de onoare la nunta unui fost coleg din C.I.A., Felix Leiter. În drum spre biserică, Bond, Leiter și prietenul lor, Sharkey, sunt informați de către paza de coastă că teroristul Franz Sanchez se află în Bahamas. Leiter, care acum lucra în cadrul Departamentului Narcotice al Poliției din Florida, îl vâna de mult pe Sanchez. Acum, „înarmat” cu acte de extrădare, Leiter are ocazia de a pune mâna pe criminalul aflat sub protecția politicienilor din America Latină. În timp ce Della, viitoarea soție a lui Leiter, aștepta în fața bisericii, cei trei prieteni pleacă să-l captureze pe Sanchez.

Timothy Dalton
Timothy Dalton
James Bond
Carey Lowell
Carey Lowell
Pam Bouvier
Robert Davi
Robert Davi
Franz Sanchez
Talisa Soto
Talisa Soto
Lupe Lamora
Anthony Zerbe
Anthony Zerbe
Milton Krest
Wayne Newton
Wayne Newton
Professor Joe Butcher

2 comentarii la “Licence to Kill – Permis pentru crimă (1989)

  1. Cu Timothy Dalton 007 parca a devenit mai modern si nu mai e ce a fost. Ideea este aceasi ca in toate filmele de pana acum din seria Bond dar parca este mai slab decat cu Sean Conery sau Roger Moore.

  2. BUNE SI CELE DOUA PARTI CU TIMOTHY DALTON,DOUA PARTI DE TRANZITIE INTRE VECHIUL 007 (SEAN CONNERY,ROGER MOORE)SI VARIANTA LUI MODERNA (PIERCE BROSNAN RESPECTIV DANIEL CRAIG). EU PERSONAL L-AS PREFERA PE ROGER MOORE

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *